Megörülök! Még csak most kezdem nézegetni, hogy mit kell majd venni a picinek, de már most kivagyok. Tudom, nem lehet mindent tökéletesen eltalálniMost pl azon dilemmázok, hogy pólya, hálózsák, takaró. Téli baba lesz. Ötletek, tapasztalatok?
Pólya: én nem használtam, de van akinek bejön. Álítólag jobban biztonságban érzi magát a baba benne és könnyebb őt emelni is, amíg még olyan kis picurka. Én nem vettem meg előre , végül nem kelett.
Hálózsák: abszolút mellette vagyok, lassan 2 éves lesz és még mindig zsákozunk. Nem takarózik ki és nem húzza a fejére!
Takaró: nappal takarót használtunk, használunk, illetve a babakocsiba is az kellett.
Egyébként ne borulk ki, kis célokat tűzz ki magad elé, ne egyszerre vedd meg az egészet. Akárhogy is próbálsz sporólni vagy tájékozódni, biztosan lesz egy-két dolog, amit majd nem fogsz használni. Ne idegeskedj ezen, csak szépen lazán! :)
SZia!
Pólya nekünk az első pár hétben volt, mikor látogatók jöttek, akkor tettem bele a kisfiamat, hogy meg tudják fogni (pl. a dédi, a papa, kiskamasz unokabáty - szóval olyanok, akik nincsenek hozzászokva egy picibaba tartásához/ megfogásához). De ezek csak pár percek voltak, míg pólyában volt- egyébként nem használtuk, mert nem tud benne rendesen mozogni (vagyis semennyire).
Mi kezdetektől takarót használtunk, nem viselte el a hálózsákot.
Hálózsákra szavazok én is, de a takaró is kell, ha téli, azt jól fogod tudni használni babakocsiban, útközben...stb.
Nekünk volt pólyánk, nem nagyon lehet kihasználni, beraktuk a mózeskosárba, az jó volt, hogy még egy réteg került alá (téli baba szintén), és az elején néha jó volt úgy etetni, mert nem kellett úgy fogni és lehetett simizni közben. :)
Amúgy szerintem felesleges.
Én tanácsolom neked hogy a takarónál figyelj oda persze a vastag plédnél hogy ne szöszöljön.Én ezt tudtam és mivel egy nap megvettem mindent így hát eléggé elkerülte a figyelmem,csak azt néztem hogy milyen aranyos minta van rajta.Aztán egyszercsak rájöttem hogy a k...a életbe szöszöl a pléd.Úgyhogy azóta is ha megyünk sétálni akkor muszáj vagyok egy vékony plédet ráteríteni nehogy beszívja a fiam.
Minden jót!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!