Októberre kiírt kismamák haza hozós ruha? Hosszú bady+hosszú rugi+kocsikabát+takaró vagy esetleg bundazsák? Miből mennyit vettetek a babának ruhából?
Én október 25-re várom kislányunkat. Úgy gondoltam, hogy bodyt, rugdalózót (ha nagyon hideg lesz akkor kis pulcsit és nadrágot) adok rá a picikémre és bundazsákot tervezek venni. Mivel autóval fogunk hazajönni nem szeretném még jobban "becsomagolni" :-)
31h km
Hosszú ujjú bodyra mire felszuszakolsz egy hosszú ujjú rugit, lemegy a nap.
És mostanában elég fura időjárás van, októberben is épp bármilyen lehet: lehet elég lesz egy body+rugi, de lehet hogy kell majd plusz vastag kardigán vastag nadrág és még overáll is. Mindent készíts össze, az a biztos.
Célszerűbb úgy öltöztetni a babát, hogy hosszú ujjú rugi alá ujjatlan vagy rövid ujjas bodyt adj. Hosszú ujjú body praktikusabb ujjatlan rugihoz.
És azért annyira nem kell beöltöztetni az újszülöttet sem. Plusz egy réteg kell rá, mint amiben te is leszel. Figyelj oda majd, ha kocsival mentek, és fel van öltöztetve a baba, akkor ne legyen túlságosan befűtve.
Jó babavárást!
Szia!
Ezen már én is gondolkoztam. Body,rugdalózó,kocsikabát,sapi,aztán az időtől függ,hogy kell-e az overáll,vagy elég lesz a pléd.De szerintem a szülészeten úgyis segítenek,hogy mennyire kell majd felöltöztetni.Aztán majd belejövünk.:)
Boldog babavárást!
32+5hetes kismama
Én úgy csomagolnék, hogy: rugi+kardigán+body, pléd. Vannak vékonyabb overálok, nekünk van, olyan átmeneti és azt betenném, ha esetleg nagyon rossz az idő.
Amúgy hacsak nem km álltok meg a kórháztól felesleges a babát agyon öltöztetni.
Az én decemberi babám szerelése: ujjatlan rugi, hosszú body, kis kardigán, bundazsák, egy pléd amíg kifutunk a kórházból és messzebb tudunk csak megállni, igazából a szél és esetleges hófújás miatt...
A nagyfiam nyári baba volt, de őszies idő volt mikor hazajöttünk, akkor a bundazsák kivételével minden ua...
Amúgy nem tudom miért mondjátok, h hujju bodyt és rugit nagyon nehéz feladni egyszerre, ha a rugi ujját felhúzod az ujjaidra, megfogod a kicsi kezét és úgy húzod rá a rugit, a body ujja nem csúszik fel, és már kész is vagy, a pici ujjak sem akadnak el. Első babával is pillanatok alatt öltöztünk segítség nélkül
1. vagyok.
Amúgy mi több ruhát vittünk a kórházba (Pl: 1 vékony és egy vastag sapkát is) és mikor a csecsemősöknek oda adtuk az összekészített ruhacsomagot, azt adták rá amit Ők jónak láttak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!