Mitől fájt ennyire a vizsgálat?
Figyelt kérdés
Ma voltam kontrolra és a doki csak alulról vizsgált meg és nagyon fájt. Érzékenyebb lett oda lent?
23+3hkm
2013. júl. 22. 16:16
1/3 anonim válasza:
Igen sajnos, minél nagyobb a terhesség, annál jobban fáj.
2/3 anonim válasza:
Nekem is volt ilyen, próbáltam ellazulni, de még az sem sikerült, a doki meg még elnézést is kért tőlem, pedig tényleg én " szorítottam " .. minden erőmmel azon voltam, hogy ne, de nem sikerült!
Előfordul az ilyen, bár én akkor éppen ügyeletre mentem be minimális vérzéssel, kicsit ideges voltam, de minden rendben volt.
29hkm
3/3 anonim válasza:
Nem lenne szabad fájnia,ha a dokid finoman vizsgál.Nekem soha nem fájt,csak egyszer,amikor az orvosom szabin volt és másik orvos vizsgált!
De persze nem vagyunk egyformák!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!