Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mitől fájt ennyire a vizsgálat?

Mitől fájt ennyire a vizsgálat?

Figyelt kérdés

Ma voltam kontrolra és a doki csak alulról vizsgált meg és nagyon fájt. Érzékenyebb lett oda lent?

23+3hkm

2013. júl. 22. 16:16
 1/3 anonim ***** válasza:
Igen sajnos, minél nagyobb a terhesség, annál jobban fáj.
2013. júl. 22. 16:18
 2/3 anonim ***** válasza:

Nekem is volt ilyen, próbáltam ellazulni, de még az sem sikerült, a doki meg még elnézést is kért tőlem, pedig tényleg én " szorítottam " .. minden erőmmel azon voltam, hogy ne, de nem sikerült!

Előfordul az ilyen, bár én akkor éppen ügyeletre mentem be minimális vérzéssel, kicsit ideges voltam, de minden rendben volt.

29hkm

2013. júl. 22. 16:20
 3/3 anonim válasza:

Nem lenne szabad fájnia,ha a dokid finoman vizsgál.Nekem soha nem fájt,csak egyszer,amikor az orvosom szabin volt és másik orvos vizsgált!

De persze nem vagyunk egyformák!

2013. júl. 22. 16:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!