18. heti ultrahang után mi a következő vizsgálat és mikor van?
Igen az azonkívül semmi.Utána lesz majd 30.héten eyg ujabb UH
29hkm
A 18. heti ultrahang után van egy kis pihenő, tessék kiélvezni. :) Nem tudom, mikorra hívtak vissza, de általában a 22.-26. hét között csinálnak egy terheléses vércukorvizsgálatot, ennek eredményeivel én mentem a védőnőhöz és az orvoshoz is. Utána a 29.-32. hét között van egy "30. heti ultrahangnak" nevezett nagyobb uh, ezzel szintén védőnőhöz és orvoshoz is kellett mennem. A 35. hét után van még egy kenetvizsgálat, egy vérvétel és egy utolsó ultrahang, illetve a 35.-36. héttől kezdve heti 1 CTG vizsgálat. Az utolsó héten még akár gyakrabban is.
35. hkm
Miskolcon ez van:
19 hetes uh
24 hetes uh
26 hetes terheléses cukor
32 hetes uh
35 hetes méhszájvizsgálat, hetente nst.
38 hetes uh.
Igen nekem is rossz mert 18 hetesen volt agenetikai és azóta nem nézték meg a babót.Majd jövőhéten fogják.
Éppenséggel fölösleges nézegetni mert már csak növekednie kell híznia stb stb..Elég nehéz uncsi egy időszak ez de lényeg hogy szépen fejlődjenek a cseppségek:):)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!