Ti mikor voltatok a Down-syndroma szűrésen? Hány hetesen? Miből áll a vizsgálat? Vérvétel és ultrahang? Az eredményt egyből megkapjuk, vagy majd postázzák?
Figyelt kérdés
2012. szept. 25. 13:14
1/4 anonim válasza:
Első vérvétellel együtt leveszik ehhez is a vért.UH 12.héten van.Addig megkapta a központ a vérvételem eredményét,és az UH eredménnyel együtt azonnal megkaptuk róla a papírt.
De szerintem ez helyenként változó lehet.Ez Győr,Kyncs Diagn.Kp-ban így működik.Ára 30.000 ft
2/4 anonim válasza:
Istenhegyi úti klinika, 30.000.- ft.
Egy vérvétel, egy UH (a teljes UH-t megkapod CD-n), és kb. 1 óra múlva megvan az erdmény, amit el is magyaráznak.
3/4 anonim válasza:
Előző vagyok.
12. héten csinálják, én 11+6 hetesen voltam.
4/4 anonim válasza:
nekem 16E volt szintén az istenhegyi klinika által,de miskolcon végezték az UH-t és a vérvételt. 35 év felett kötelező, és azt hiszem magzatvíz vétel is van olyankor,de azt sokan nem vállalják,mert magas a vetélési kockázat. eredményem még nincs,csak az UH papírt kaptam meg azonnal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!