Genetkiai vizsgálat? Tényleg felelőtlen vagyok?
3. Az orvosok szeretnek paráztatni - mert ez a dolguk! Mindent el kell követniük, hogy később, ha valami baj van, ne lehessen őket felelősségre vonni, mondhatnám úgy is, teljes szakmai felelősséggel tartoznak!
Másrészt, tegyél érzésed szerint, én úgy tennék, ahogy az eszem és a szívem megegyeznek. Ha tökéletesen jól érzed magad a bőrödben, minden rendben is lesz, tisztában vagy egyébként teljes mértékben azzal, hogy a te döntésed a te felelősséged, én azt gondolom. Biztos vagyok benne, ha ennek negatív következményei lennének, azt is vállalnád, szóval felnőtt ember vagy felelősségérzettel, én békén hagylak, és minden jót kívánok neked, boldog babavárást és babázást!
Én ugyanígy voltam, mint te, integrált teszt, genetikai ultrahangok jók voltak, viszont az amnio vetélési kockázata 1%, nagyobb, mint az esély, hogy Down kóros lesz a baba.
35 fölött volt a két terhességem, és ezek mellett a vizsgálaok mellet lett két egészséges gyerekem.
Koszonom szepen mindenkinek a valszat! Orommel olvastam, hogy tovabbra sincs ujabb erv az amnio mellett. Egyebkent a dokit kerdeztem, hogy miert gondolja igy es annyit mondott, hogy csak a korom miatt.
Amugy a hugom 32 evesen megcsinaltatta, mert Hajdu Krisztina javasolta es teljesen jo lett az eredmenye. Az mas dolog, hogy a pici fiu szivbetegen szuletett. (Mara teljesen jol van)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!