Ti hogy alszotok kismamák?
Figyelt kérdés
23 hetes vagyok és már most nagyon kényelmetlen az alvás egyik oldalról forgolódok a másikra! Ti hogy bírjátok? Nah és ezt a meleget?2013. júl. 21. 21:01
11/20 anonim válasza:
12/20 A kérdező kommentje:
Nagyon szép pocid van :)!! Rakok fel én is de egy kicsit béna vagyok le írnád hogy tudok képet feltenni?
2013. júl. 23. 20:43
13/20 A kérdező kommentje:
2013. júl. 23. 21:11
14/20 anonim válasza:
Sajnos nem található a kép. A középső linket kell kimásolni és bekopizni ide. Ponmtosabban a LINK A KÉPHEZ.
16/20 anonim válasza:
Szió!
5 ös válaszoló voltam , csuklás 30-31 héttől fogod érezni :). A pocak is rohamosan 31 hétől kezd el nőni :).
34+4 hkm :)
17/20 anonim válasza:
18/20 A kérdező kommentje:
Szia! Szép pocakod van! Fiú lakik benne vagy lány? A csuklást az apuka is érezheti?
2013. júl. 25. 21:36
19/20 anonim válasza:
Köszönöm szépen .Kis fiú :) Igen érezni lehet ha ráteszi a pocakodra a kicsi rángásokat. Nekem már fejvégű 30 héten fordult meg szóval lehet érezni ha réteszi :).
Neked kedves kérdező fiú , lány?
20/20 A kérdező kommentje:
Gratulálok a kis fiúhoz! Sajnos mi még nem tudjuk mert az orvos nem akarja meg mondani meg persze nem is mutatta magát annyira! De majd augban megyünk a párommal 4d baba mozira abban bízok hogy ott majd meg mondják! És mi lesz a neve a kicsinek?
2013. júl. 26. 10:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!