Kismamák Ti hány órát alszotok a 24-ből? 17 hetes vagyok és este 10-től alszom reggel 9-ig, mégis a kisfiammal déliálmot is alszom 2-3 órát. Ha ez nem jön össze, akkor olyan fáradt és álmos vagyok, h nem vagyok jó semmire.
Én is alszom a gyerekekkel hétvégenként, amikor itthon vannak, amikor oviban vannak, akkor is alszom délben, örülök, ha végigalszom az éjszakákat.
A fáradtság természetes állapot, főleg ebben a mocsok időben.
28 hetes vagyok, és este 10-től reggel 6-ig alszom. Akkor kelt ugyanis a fiam, de olyan vagyok, mint az őszi légy:)
Plusz menni kell dolgozni, de attól még egy fél órát alhatnék, ha őurasága hagyna:)
Mindenkinek mást igényel a szervezete, de teljesen normális, hogy sokat alszol:)
Mindkét terhességem alatt nagyon sokat aludtam, mig tudtam a pocakomtól, és a gyomorégéstől. Volt olyan h este 9- től, reggel 9 ig aludtam, és délre is másfél órát.
A második terhesség sokkal fárasztóbb volt, de lehet hogy a 2 évesem miatt volt. A déli alvást szinte soha nem hagytam ki.
Most már a picike lányom is kettő fél, és 6-7 óra alvás bőven elég. :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!