Reggel egy Elevit, és este egy folsav, az sok?
Én mindkettőt reggel veszem be.
Az előző terhességemnél is így csináltam, most is. (17 hetes vagyok)
Szedd csak az elevitet, aztán nem tudod majd mitől lesz 5 kilós a babád, meg majd nem tudod, miért született valami betegséggel?! Nem értem a kismamákat, hogy miért dőlnek be a reklámoknak? A dokik is ajánlják persze.. No de nem mindegyik! Tessék egy kicsit utánanézni a dolgoknak!
Sok a fejlődési rendellenességgel született gyerek mostanság azok között, akik ezt a mérget eszik! Gondolj csak bele, nagyanyáink és anyáink sem szedtek mindenféle gyógyszert a terhességük alatt...
Nem tudom, hogy a babák az Elevittől (vagy hasonló vitaminoktól) lesznek-e nagyok... Én max heti 1 db elevitet szedtem, inkább olyankor, amikor nem volt időm rendesen enni a munkahelyemen (egész terhességem alatt pontosan 20 szemet). De egyébként a helyes táplálkozás híve vagyok. Folsavat eleinte reggel és este szedtem, aztán napi egyet. Illetve kalcium,magnézium,vas+folsav pezsgőtablettákat ittam. Nekem ez így bevált.
Kisbabám 4,55 kg-val született :-))) nem hinném, hogy a 20 db Elevittől lett ilyen nagy.
Első vagyok.
Az előző terhességem alatt is szedtem Elevitet, a barátnőm is. Az én gyerekem 3000 g, az övé 2950 g volt születésekor.
Szóval nem feltétlenül születnek nagy gyerekek Elevit szedése mellett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!