Mikor hagytátok abba az elevit, és a folsav szedését? én most 15 hetes vagyok. Kéne még szednem?
Terhesség alatt kb 30. hétig szettem elevitet a vége felé már csak felet naponta. Szülés óta napi 1 db ot mivel még szoptatok.
9 hónapos baba anyukája
Szia! Az elevitet nekem a dokim a 12. hétig javasolta, utána olyan terhesvitamint ajánlott amiben omega3 (azt hiszem halolajnak hívják) van. De a zöldség-gyümölcs sokkal több vitamint és ásványi anyagot tartalmaz mint a vitaminok, és könnyebben is felszívódik! Jön a gyümölcs-zöldség szezon, én azokat fogom tömni és csak omega3-at szedek külön!
14 hetes
Szia
Szülésig minden nap szedtem az elevitet szülés után csak 2-3 naponta bekapok egyet.Én olyan vastabit kaptam amibe volt folsav is így végig szedtem
Folsavat a 14. hétig szedtem, Elevitet a mai napig (37+6 hetes vagyok).
Orvosodat kérdezd, nekem mindent ő mond meg. Az Elevitet tudtommal szoptatás idejére is javasolják.
A folsav után jódot kellett szednem (egész a szülésig), az utolsó harmadban meg jó lehet az Omega3 tabletta.
De ezt mindet a dokim javasolta vagy írta fel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!