Femibion 800 vagy Elevit+folsav? Ti mit szedtek?
Előző terhességemnél csak az Elevitet szedtem + az elején folsavat. Most szeretnénk kistesót, de most az orvosom a Femibion 800-at ajánlotta. Viszont a gyógyszertáros szerint ugyanaz, mint az Elevit csak sokkal drágább.... Most akkor mit szedjek majd?????
Előre is köszi a válaszokat!
Én csak folsavat szedek 50 db-os 3mg-os 1000ft.
Szedek c-vitamint és egészségesen változatosan étkezem.
Hidd el nem kell megvenni azt a drága vitamint,ezzel csak hülyítik a népet.Megteszi a propaganda a hatását.
Ez csak az én véleményem.
Egyébként az elevit,femibion és a gravida mellé is kell szedni folsavat.
Akkor meg megéri venni egy multivitamint pár száz fornitért.
Elevit. mellé nem kell folsav, van benne. Viszont jódot kell mellé szedni, az nincs benne.
35km
Femibion 800. Hasonló, de nem ugyanaz!
Gratula!
14 hetes kismama
A dokim lebeszélt az elevitről!A Béres Gravidát ajánlotta!vann benne jód!Az elevitben nincs.Aztmondta,az elevitben túl sok az a vitamin ami magzatkárosodást okozhat.De persze dokitól függ,melyik mit ajánl.Nagyon nagy már a választék terhesvitaminban.
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__teherb..
Jódból annyira minimális mennyiségre van szüksége a szervezetnek, amit a napi táplálkozással simán szinten lehet tartani.
Ha jódot szed valaki tabletta formájában, azzal csak a pajzsmirigyét károsíthatja...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!