Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 10 hetes vagyok és a doki azt...

10 hetes vagyok és a doki azt mondta, hogy szedjek femibion 800-at. én úgy tudom, hogy azt 12. hétig kell szedni.1 dobozba 30 db van. Még 2 hetem van a 12. hétig. A többit dobjam ki? annyira nem olcsó! Ti mit szedtek?

Figyelt kérdés
2009. máj. 31. 11:35
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Szia! Én is így jártam a Femibionnal, de én tovább szedtem a míg el nem fogyott, ha jól emlékszem a folsav tartalma magasabb mint a 400-as tablettának. De szedheted másnaponta is én a 24. hét óta már csak magnéziumot calciumot és cinket szedek, mert az orvos szerint most van bőven zöldség, gyümölcs amiben van minden vitamin.

Boldog babavárást

36 hetes kismami

2009. máj. 31. 12:08
 2/4 anonim ***** válasza:

Nem szedek semmit.

Eszek epret,cseresznyét,borsót,almát,házi tejet,tojást és még sok egészséges házi ételt.

2009. máj. 31. 12:30
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Szedd be nyugodtan, tényleg csak a folsav miatt ajánljáj 13. héttől a femibion 400-at mert abban már csak a fele van. A folsavat nem lehet túladagolni , bajod nem lesz, csak már nincs szüksége a szervezetdnek rá. Ugyanis a velőcső már ilyenkor rendeződik!!!
2009. máj. 31. 12:48
 4/4 anonim ***** válasza:
Szia, sztem nyugodtan szedd másnaponta. Nekem ez a megoldás amúgy is kellemesebb volt. Az viszont nem igaz, hogy nincs már szükség később folsavra, vas mellé is gyakran teszik (én ilyet kaptam a vérszegénységemre): segít a sejtosztódásban, a vérképzésben. A DHA-ról pedig nagyon jókat olvastam, azt is végig ajánlják. Én sokáig szedtem a másikat, ami a 12. hét utánra ajánlanak, de most csak sima dha-t veszek majd sztem, mert annyi mindent kell már szednem a vérképem miatt.
2009. máj. 31. 21:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!