10 hetes vagyok és a doki azt mondta, hogy szedjek femibion 800-at. én úgy tudom, hogy azt 12. hétig kell szedni.1 dobozba 30 db van. Még 2 hetem van a 12. hétig. A többit dobjam ki? annyira nem olcsó! Ti mit szedtek?
Figyelt kérdés
2009. máj. 31. 11:35
1/4 anonim válasza:
Szia! Én is így jártam a Femibionnal, de én tovább szedtem a míg el nem fogyott, ha jól emlékszem a folsav tartalma magasabb mint a 400-as tablettának. De szedheted másnaponta is én a 24. hét óta már csak magnéziumot calciumot és cinket szedek, mert az orvos szerint most van bőven zöldség, gyümölcs amiben van minden vitamin.
Boldog babavárást
36 hetes kismami
2/4 anonim válasza:
Nem szedek semmit.
Eszek epret,cseresznyét,borsót,almát,házi tejet,tojást és még sok egészséges házi ételt.
3/4 anonim válasza:
Szedd be nyugodtan, tényleg csak a folsav miatt ajánljáj 13. héttől a femibion 400-at mert abban már csak a fele van. A folsavat nem lehet túladagolni , bajod nem lesz, csak már nincs szüksége a szervezetdnek rá. Ugyanis a velőcső már ilyenkor rendeződik!!!
4/4 anonim válasza:
Szia, sztem nyugodtan szedd másnaponta. Nekem ez a megoldás amúgy is kellemesebb volt. Az viszont nem igaz, hogy nincs már szükség később folsavra, vas mellé is gyakran teszik (én ilyet kaptam a vérszegénységemre): segít a sejtosztódásban, a vérképzésben. A DHA-ról pedig nagyon jókat olvastam, azt is végig ajánlják. Én sokáig szedtem a másikat, ami a 12. hét utánra ajánlanak, de most csak sima dha-t veszek majd sztem, mert annyi mindent kell már szednem a vérképem miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!