Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Holnap megyek cukorterhelésre,...

Holnap megyek cukorterhelésre, reggel 7.30-ra. Ma este mikortól ne egyek?

Figyelt kérdés
2012. febr. 14. 13:06
 1/7 anonim ***** válasza:
80%
Hogy ne legyen nagy kilengés az értékeidben, javaslom, hogy este kilenckor még egyél pár falatot. Persze ne csoki legyen. Ha koplalsz akkor azzal ugyanúgy kaphatsz magas értéket, mintha teleeszed magad cukorkával és csokival. Tehát előző nap egészségesen egyél mindenfélét, de a csokit és a cukorkát mellőzd. A vacsit pedig ne felejts el.
2012. febr. 14. 13:09
 2/7 anonim ***** válasza:
80%

Ugyanúgy egyél mint eddig, ne változtass semmit az étkezési szokásaidon, mert emiatt nem lesz releváns az értéked.

Ennek a vizsgálatnak pont az a lényege, hogy a normál étkezési szokásaid és életviteled mellett mérje fel a terhességi diabétesz esetleges veszélyét, ne csapd be, mert azzal többet árthatsz.

2012. febr. 14. 13:14
 3/7 anonim ***** válasza:
80%

másodiknak igaza van. vagy is este úgy egyél ahogy szoktál, és reggel nincs reggeli se te, max vizet ihatsz.

én pl este 6 után szinte soha nem ezsek. nálunk így alakult kia vacsi és utánna már kicsit sem vagyok éhes.

2012. febr. 14. 13:20
 4/7 anonim válasza:
100%
Ez a vizsgálat éhgyomorra történik, vagyis 6 órával előtte nem szabad már enni. Vizet viszont igyál megfelelő mennyiségben reggel is.
2012. febr. 14. 13:21
 5/7 anonim ***** válasza:
80%
Nekem azt mondta a védőnő, előtte nap éjféltől ne egyek, sőt reggel a gyógyszeremet se vegyem be! Levették a vért, megittam a cukros löttyöt, be akartam venni a vérnyomás csökkentőmet erre rám ordítottak, hogy bírjam már ki azt a kis időt amíg a következőt le nem veszik, pff nem vártam meg, bevettem vízzel és kész, normál értéket kaptam.
2012. febr. 14. 13:48
 6/7 anonim ***** válasza:
nekem is a védőnő előtte éjfelet mondott és hogy utána se kaja se víz se semmi
2012. febr. 14. 16:09
 7/7 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat. Nem akarom átvágni a tesztet, és fals eredményt sem szeretnék, pont ezért kérdeztem meg, mert dokim csak annyit mondott, hogy éh gyomorra menjek. Én meg elfelejtettem hogy mikortól ne egyek-igyak!

Még egyszer köszi, mentek a zöld kezecskék.

2012. febr. 14. 16:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!