Mofli211 kérdése:
Valaki tapasztalt hasonlót? Fiú, vagy kislány lehet?
Figyelt kérdés
Tapasztalt anyukákat szeretnék segítségül hívni.2. babámat várom, és nagyon érdekesek a tüneteim. Az első gyerkőcöm kislány lett, és imádtam vele a terhességem, pörögtem, és nem voltam fáradt sosem. Az elsö hónapban imádtam a hamburgert és a coca colát vele. Inkább a húsokat kívántam. Majd elkezdődött a hányás ami a szülés napjáig, még a mentőben is volt. Ennek ellenére semmi bajom nem volt. Ez a terhesség másképp is indult, fáradékonyság álmosság, cici duzzadás, puffadás bármit eszem. Még annyira nem kívánok semmit mindent megeszek, bár a paradicsomos ételek bejönnek. Eddig csak hányingerem volt, de pár napja, hánytam este és másnap reggel is és legtöbbször nem savas, hanem epés és kellemetlen nagyon. Valaki tapasztalt hasonlót? Fiú, vagy kislány lehet? Köszii a válaszokat.2013. júl. 21. 14:48
1/6 anonim válasza:
Szerintem ebből nem lehet megállapítani. Nekem pl. első két terhességem teljesen egyformán panaszmentes volt, mégis egy lány, majd egy fiú született. Most a 3.-nál minden bajom volt a12. hétig. Kisfiam lesz.
2/6 anonim válasza:
Én az elsővel hánytam rosszulléteim voltak lány lett, a 2. terhességemnél 2-3x ha hánytam egész jól viseltem lány lett, a 3. szinte panaszmentesen telt fiú-lány lett. Ebből szerintem nem lehet megállapítani, minden terhesség más.
3/6 anonim válasza:
Nekem mind egyforma volt azzal a kivétellel,hogy most nagyon sok édeset ennék..csoki,süti,gyümölcs. Első 2 fiú,3. kislány.
4/6 anonim válasza:
semmi bajom nem volt, se kívánós nem voltam, sem fáradt, és hányni sem hánytam. fiam lesz, de nem hiszem, hogy van összefüggés
5/6 anonim válasza:
Szia. A paradicsomos ennivalókat én is kivánom, legtöbbször fáradtság is gyötör.Émelyegni egy párszor émelyegtem,de nem hánytam. Kisfiút várok :)
23+2hkm
6/6 anonim válasza:
Nekem az volt a különbség (2 fiú, 1 lány), hogy míg a fiúkkal a sós ízekre vágytam, addig a lányommal csak édesre. De ez csak az elején volt igaz, kb a 12-14 hétig. A lányommal hánytam, a fiúkkal sosem. De a hányás délelőtt volt, délután és este kutya bajom volt, míg a fiúkkal csak nonstop hányinger, de az eltartott a lefekvésig. És mindegyik terhességgel egyre később szűntek meg a tünetek, elsőnél 12 hetesen, másodiknál 14 hetesen, most a harmadiknál 16 hetesen. Savas hányás a végén mindegyikkel megvolt.
37+2 h km
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!