Ki mit tapasztalt? Aki kislány babát hozott a világra, azok válaszait várom.
Figyelt kérdés
33-Hetes terhes vagyok ,és egy örökmozgó kislányt várunk..
Ugye derékban szélesedtem, pontosan nem tudom mennyit,de a nadrágméretem bővült 5-el :( Anyukám a azt mondta hogy szülés után a derekam vissza ál ha nem is az eredeti méretre de összébb megy..
De hallottam olyat is (aki persze még nem szült) ,hogy így maradok szülés után,is ..
Ez igaz? vagy genetikától függ..
2013. júl. 4. 09:38
1/12 anonim válasza:
Szerintem az hogy visszafogysz vagy nem szülés után nem attól függ milyen nemű gyermeket hozol a világra.Csupán attól hogy milyen a genetikád,esetleg mennyit mozogsz,mennyit és mit eszel.Mással nincs összefüggésbe.
2/12 anonim válasza:
Szerintem ez nem függ a nemtől. Nekem az első fiú, utána visszafogytam, de akkor odafigyeltem az étkezésre, és eljártam tornázni is. Most a kicsi elmúlt 1 éves, ő lány, és nem fogytam vissza. A kajára próbálok odafigyelni, de tornázni nincs időm.
3/12 anonim válasza:
Nyilván a genetika is rá játszik, én "összébb mentem" a szülés után, de így is egy számmal nagyobb ruha kell,mint korábban. És kb a 16. héttől nem tudtam amúgy a rendes ruháimat hordani, kismama ruhák kellettek, de közvetlen a szülés után is kis ideig azt hordtam. Kb a szülés után 1 hónappal próbáltam fel a régi ruháimat, volt egy kettő ami jó volt,de többségében nem, így az alsó ruházatból, szoknya, nadrág, nagyobbakat kellett vennem, egyedül a felső részek azok amik jók maradtak.
4/12 anonim válasza:
Tökmindegy milyen nemű a baba, az hogy mennyit hízol nem ettől függ. Én szülés után ugyanolyan vékony lettem talán a csípőm maradt szélesebb egy picit, aminek nagyon is örülök. Szerintem genetika.
5/12 anonim válasza:
Nekem a derkam visszament ,inkább a hasammal és a csìpömmel voltak a gondok. . .
6/12 anonim válasza:
Nekem a súly , felesleg, amit felszedtem lement tornával, de a csont,medence , ami tágult, az nem ment vissza, így széles maradtam,másnak annyira nem feltűnő, de ruháimból látom.1,5 év után megint babát várok, megint kislány, most a csont már nem szélesedett, gondolom az előző terhességnél tágult annyit.
7/12 anonim válasza:
Nekem kisfiam után szélesebb maradt a csípőm,de súlyra visszafogytam. Kislányom után nem változott a csípőméretem,de nála is visszafogytam a kiinduló súlyomra!
8/12 anonim válasza:
A kisfiam után kicsit lassabban fogytam vissza, de most a kislányom után pillanatok alatt. A régi ruháim rámjöttek szülés után 2-3 héttel. Ez nálam tuti a jó gének. Mindig is vékony voltam, nem voltam hajlamos hízásra.
9/12 anonim válasza:
Ez nem a nemètől függ szerintem.9 kg-ot hiztam most vèkonyabb vagyok mint terhessèg előtt.4 hônapos a mini lànyom.
10/12 anonim válasza:
Szia! Én főleg csípőre és popsira híztam. Nekem sikerült majdnem visszafogynom, de felül vékonyabb vagyok, mint alul. Tényleg genetikától függ, hogy milyen lesz az alakod szülés után és mennyire tudsz visszaformálódni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!