Ki mit tapasztalt? Aki kislány babát hozott a világra, azok válaszait várom.
33-Hetes terhes vagyok ,és egy örökmozgó kislányt várunk..
Ugye derékban szélesedtem, pontosan nem tudom mennyit,de a nadrágméretem bővült 5-el :( Anyukám a azt mondta hogy szülés után a derekam vissza ál ha nem is az eredeti méretre de összébb megy..
De hallottam olyat is (aki persze még nem szült) ,hogy így maradok szülés után,is ..
Ez igaz? vagy genetikától függ..

alapból széles csípőm volt, naciméret nem változott és visszafogytam az eredeti súlyomra
viszont olyan "egybederekam" lett, nem olyan keskeny mint volt szinte nincs is
de legalább a hasam lapos, sokkal csúnyább is lehetne

3x szültem és fiut- bocs, hogy írok, bár szerintem nem függ a hízás, tested átalakulás a születendő baba nemétől.
Híztam én is, de nem sokat egyikkel sem, viszont a csípőm kiszélesedett mind a hárommal, ami nekem vissza is ment pár hónapra a szülés után. Emlékszek konkrétan a 2. szülésemre, ahol hosszúgatyába mentem be szülni, mert tök hideg volt- és kánikula lett mire mentünk haza. Mondtam férjemnek, hogy hozza el azt a bő bermuda gatyámat... de nem jött fel rám a csípőmnél. Így a terhesgatyába mentem haza. Mikor 1hós volt a fiam, abban a gatyában vagyok vele lefotózva, akkor már simán feljött.
Szóval nekem visszament az a medence tágulás.
Kilókkal úgy állok, hogy visszaállt a súlyom az eredetire nemsokkal szülések után, de én nem fogytam tovább.
Ugyanaz a ruhaméretem 3gyerek után, mint előtte volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!