S. O. S Tapasztalt valaki olyat, hogy 5hetes KISLÁNY baba kb minden nap abban az időben kb 2-órát szinte folyamatosan üvölt, könnyek nélkül? Semmivel nem lehet megnyugtatni. Ha elvesszük ha nem ha énekelek ha sétálok ha itatom etetem szóval Semmivel.
Szia!! Nyugi!! Az én lányom is pontosan ezt csinálta...minden nap percre pontosan!! Mindegy, hogy hol voltunk, mindegy, hogy éppen előtte mit csinált vagy csináltunk együtt. Volt, hogy boltban voltunk...nézelődött, eljött az idő és már ordított is.
Én is megpróbáltam mindent, de semmi sem segített. Cipeltem, sétáltam vele, ringattam. Betettem a kiságyba, ordított..rá csuktam az ajtót...ordított, hagytam sírni. Mikor bementem hozzá, még jobban csinálta!!
Lehet, hogy most lepontoznak és kegyetlennek tűnik, de én betettem az ágyába, rácsuktam az ajtót és hagytam sírni. Álomba sírta magát, mikor fel kelt mintha semmi sem történt volna.
Hozzáteszem nekünk nem 5 hetes korába kezdődött. Majdnem 1 hónapig tartott:(
Nálunk is volt ilyen, mi mindennap 3-4 órát járkáltunk vele, mire abbahagyta, védőnő szerint hasfájás.
Aztán egyszer csak magától abbahagyta.
Ez az a fajta sírás, amiről senki nem tudja, mitől van. hasgájós sírásnak hívjűk, bár ilyenkor nem a baba hasa fáj. Ilyenkor a babát semmivel sem lehet megvígasztalni, csak sír és sír. Rendszerint délután-estefelé sírnak legtöbbet és legfájdalmasabban. (Én is ilyen voltam csecsemőként, csak én éjszaka. Nappal aludtam.) Sajnállak benneteket, ezt dobta a gép. :-( Azonban 3 hónapos kor körülre kinövik a babák, ha ez megvígasztal titeket.
Esetleg gondolhattok relfuxra, ha más tüneteket is produkál.
Ölben sem jobb? Próbáltátok már a hordozókendőt? megnyugtatja a pici babát, jót tesz a hasfájásnak, jó reflux ellen is, amikoris a babát minél függőlegesebb helyzetben kell tartani, ráadásul a mamának felszabadul mind a két keze egyéb teendőkre.
Hát amiket írtál abból tuti hasfájás a gond, hiába írtad, hogy nem az! Én a helyedben adnék minden étkezés előtt neki Espumisant, nekünk ez segített! Szintén így voltunk! Már én is ki voltam akadva, sokszor volt a párom délutános! Hát gondolhatod, együtt sírtam a manónkkal! :( Viszont nekünk nem múlt el 3 hónaposan! :( Sokszor még most is elő jön, persze nem ilyen intenzitással, pedig már 10 hónapos a kicsim!
Én esetleg tápszert váltanék! Hátha az is baj!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!