S. O. S Tapasztalt valaki olyat, hogy 5hetes KISLÁNY baba kb minden nap abban az időben kb 2-órát szinte folyamatosan üvölt, könnyek nélkül? Semmivel nem lehet megnyugtatni. Ha elvesszük ha nem ha énekelek ha sétálok ha itatom etetem szóval Semmivel.
Figyelt kérdés
Egy hete kezdte el ez minden áldott nap. Nem változott itthon semmi minden úgy van mint mikor hazahoztuk. Nem a hasa a gond ez biztos és nem is éhes. Sajna kezdetektől tápszeres baba pontosan tudom mennyit eszik. Nem értem. MÁSODIK GYEREKEM A NAGY 14ÉVES NÁLA NEM VOLT ILYEN GOND. MIT TEGYEK?2010. szept. 8. 17:21
11/11 anonim válasza:
Igen, ez a 3 hónapos hasfájás!Mi is így voltunk.Percre pontosan,már rettegtem mikor közeledett az idő.Be mentem a gyógyszertárba és kértem ,hogy adjanak csecsemőnek valamit hasfájásra Espumisan(ez jó volt) cseppet javasoltak,kipróbáltuk az Infacolt is de az nem vált be.Van kifejezetten hasfájós babáknak tápszer.
Most 14 hónapos de még szokott néha-néha fájni a hasa,főleg ha olyat eszik,de ez már nem olyan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!