Kismamik, hanyadik héttől kezdtetek hízni és mennyit híztatok?
Figyelt kérdés
2013. júl. 20. 07:29
1/9 anonim válasza:
mindkét gyerekkel kb a 16.héttől, elsővel +13kg-al zártam, ami előtte héten még + 11kg volt, tehát szerintem az utolsó 2kg minimum az víz, másodikkal +11kg a vége, előző héten még +7kg, tehát 2-3L/kg víz lehetett.
2/9 anonim válasza:
kb a 12.hettol hiztam. Pocakom viszont csak a 20. het kotnyeken kezdett noni. A vegere +25 kg szaladt fel ram, de nagyon vizes voltam.
3/9 anonim válasza:
6-12 hét között +4kg, 12-23 hét között +1.5 kg. Jelenleg 23 héten tartok tovább nem tudom, hogyan fog menni. :D Remélem nem úgy mint az elején, mert akkor igen csak felszalad a súlyom. :D Én ezt szoktam nézni: [link]
4/9 A kérdező kommentje:
12 hetes vagyok és jelenleg -2 kg nál tartok
2013. júl. 20. 09:36
5/9 anonim válasza:
Szia.
Én a leges legelejétől híztam,egyetlen egyszer sem hánytatott meg a kisfiam..igaz volt erős hányinger meg émelygés,de olyan kívánós voltam és olyan jó volt az étvágyam,hogy még a vasat is megtudtam volna enni..na ezért nem is fogytam én egy dekát sem az elején..a 23.hétre már +10 kilónál jártam,akkor a védőnőm diétára is fogott.Onnantól kezdve a 38.hétig még 5 kilót szedtem fel,majd a 38.héttől a 40.hétig leadtam 1 kilót és úgy mentem szülni.Összesen 14 kilót híztam,és sajnos ebből még csak 8 kiló ment le,pedig szoptatok már lassan 3 hónapja :/
11 hetes kisfiú anyukája
6/9 A kérdező kommentje:
Gratulálok a picihez :)
2013. júl. 20. 10:05
8/9 anonim válasza:
Mindkét terhességnél az első 4 hónapban 4 kilót fogytam,utána kezdtem el hízni!
9/9 anonim válasza:
Első két hónapban hiztam 6kg-t.Azóta most 34 hetesen van plussz 11kg-m,de abból a baba is már több mint 2 kg :) Szóval amilyen gyorsan jöttek a kilók,olyan lassan jönnek most szerencsére :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!