Kismamik, mikor kezdtétek el szedni a magne B6-ot? És mennyit?
Figyelt kérdés
2012. jan. 6. 09:32
1/6 anonim válasza:
Szia én 4 hetesen! 3*1-et mondott a doki, ha nagyon görcsölök akkor +1-et beveszek.
2/6 anonim válasza:
Én kb. a 9. héttől görcsöltem, akkor kezdtem el a védőnő tanácsára 2x1-et. Aztán a doki megemelte, azt mondta max 3x2-t lehet belőle bevenni. Így most 3x1-2-t kapok be naponta.
3/6 anonim válasza:
4 hetes korom óta napi 1-et,most 14 hetes vagyok,lehet megemelem 2re,majd 16-18 héttől napi 3x1-et fogok,mert az előző terhességemnél is keményedtem 18. héttől,most ezt előzöm meg.Remélem :)
4/6 anonim válasza:
Én 7 hetesen kezdtem,napi két szemet.
5/6 anonim válasza:
Én Gravidát szedek napi 1-et (van benne némi Magnézium és B6) és a 12-ik hétig folsavat szedtem.
magában Magnéziumot még nem szedek, a lányommal a 28-ik héten kezdtem el napi 1-et szedni, nem nagyon görcsöltem addig, akkor sem nagyon.
15 hetes kismama
6/6 anonim válasza:
én most vagyok 19 hetes de ahogy megtudtam és elmentem a dokimhoz, ő egyből felirta, az viszont kb olyan 5 hetes korban volt. 3*1-et mondott, de különbözö mg-osak ugyhogy én a béresből 2*1et szedek mert az 250mg-os
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!