Kismamik ti mikor kezdtetek el vizesedni?
6. héttől! Igaz nekem minden orvos azt mondta, hogy tuti nem a babától van még... hát de pedig tuti hogy attól volt :D
Az elején egyszer kétszer bedagadt... néha néha, aztán egy ideig nem jött elő, utána úgy 15. héttől folyamatosan dagad a lábam... sajnos nem tudok vele mit csinálni, vannak jobb és rosszabb napok is..
Ami nekem bevált: alkoholmentes sör, csak ezt használom vízhajtónak, illetve tőzegáfonya teát.
Ezen kívül minden este egy óriási párnán (kanapé egy darabján :D) van a lábam és úgy alszok..
A sómentes diétát szokták javasolni még, de én őszinte leszek utálok sótlanul enni.. inkább kevesebbel eszek, de nem sótlanul..
Sajnos van aki hajlamos erre és nem is tudnak vele mit csinálni...
Arra viszont vigyázz, hogy ha esetleg azt veszed észre, hogy magas vérnyomás társul a sűrű vizesedéshez azt említsd meg a dokinak! Vagy csak az egyik oldalon dagad a lábad, vagy belilul vagy pirosodik akkor azonnal menj orvoshoz!!!
24 hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!