Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mikor kezdtetek vizesedni a...

Mikor kezdtetek vizesedni a terhesség alatt?

Figyelt kérdés
2010. márc. 8. 16:29
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Utolsó két hónapban. De csak az első babával, pedig mindkettővel nyáron voltam nagypocakos.
2010. márc. 8. 16:34
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

36.hét és még nem vizesedek:-)

Barátnőm 28 hetesen,de neki toxémia miatt:-(

2010. márc. 8. 16:34
 3/8 anonim válasza:
100%

Szia,

én kb a 7 hónaptól a végéig, elég kellemmetlen volt. Sokat polcold a lábad, a masszírozás is segít, illetve körkörösen és le-föl mozgasd a lábad, még jól is esik :-)) nekem még a kismama jóga jött be nagyon. szuper volt erre is, illetve hátfájásra is. remélem tudtam segíteni.

2010. márc. 8. 16:36
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

Én 2 hete. Akkor voltam 32 hetes, de egyre rosszabb. :(

Először csak a kezemen látszott, de most már a térdem, lábam is. :( Elég kellemetlen. Már alig várom a szülést, legalább akkor már ez is megszűnik. TE hány hetes vagy? Neked is elkezdődött?

2010. márc. 8. 16:36
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Úgy a 30. hét körül. Főleg az arcomon látszott. Jó nagy fejem lett. :D
2010. márc. 8. 17:18
 6/8 A kérdező kommentje:
33 hetes vagyok, pár napja vettem észre, vérnyomásom jó szerencsére. Nem tudok napközben pihenni, mert van egy 14 hós babám, már én is nagyon várom a szülést.
2010. márc. 8. 19:47
 7/8 anonim ***** válasza:

Hát én "gyárilag" is szoktam vizesedni, azaz sokat dagad a kezem-lábam amúgy is.

Mióta terhes vagyok, kb félidőtől érzem erősebben, főleg estére, hogy begadad a lábam.

2010. márc. 9. 12:08
 8/8 anonim ***** válasza:
23. hét óta.
2010. márc. 10. 12:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!