Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mikor kezdtetek el vizesedni?

Mikor kezdtetek el vizesedni?

Figyelt kérdés
2 hete voltunk nyaralni és elég sokat lógott a lábam az út során (12 óra). Akkor vettem először észre, hogy be van dagadva a lábam. Hétfőn voltam vérvételen, és nem találták a vénám a vizesedés miatt. Azóta már többen mondták, hogy az arcom is kerekedik, nem csak a pocakom. Most vagyok 29 hetes. Nem korai ez még? Tudtok rá valamit, ami elmulasztja, vagy legalábbis csillapítaná?

2012. okt. 17. 12:17
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
én is ilyen tájt kezdtem vizesedni. a dokim csak annyit mondott,hogy kerüljem a sós dolgokat,és sokszor polcoljam fel a lábam
2012. okt. 17. 12:25
 2/9 anonim ***** válasza:
82%
Szia! Na épp feletted van a kérdésem épp vizesedéssel kapcsolatos. Én már régóta vizesedek csak most már egyre jobban sajnos :(. az elsővel is vizesedtem..,ár 19 hetesen is. Van aki még korábban.Só és fűszer mentes kaja ez oké tudom én is de mit egyek akkor?? A házi dokim még azt is modnta h kenyeret se nagyon egyek mert abban is van sok só..Úgy h énse vagyok előrébb nagyon mint te..:/
2012. okt. 17. 12:27
 3/9 A kérdező kommentje:
én is polcolom, amennyit tudom.... :) Nem sokra megyek vele. Nem nagyon tudok egy helyben feküdni/ülni sokáig.
2012. okt. 17. 12:27
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

Harmadik babával már a 24. héten.

Én sem voltam az az "ücsörgős", főleg hogy dolgoztam is, meg ezer dolgom volt a nagyobbakkal, meg lakásfelújítással.

Nekem az jött be, hogy a matracom lábrésze alá betettünk egy plédet, amitől a matrac vége felfelé ívelt, így minden reggelre viszonylag jól leapadt, leszámítva a legvégét.

Amúgy én is max egy órára tudtam feltenni napközben, de az semmit nem használt...

És persze sószegény étkezés.

Minden jót!

2012. okt. 17. 12:34
 5/9 A kérdező kommentje:

Azért vagyok kicsit tapasztalatlan, mert első baba. A terhes barátnőim közül senki nem dagad még, pedig van, akinek hozzám képest kevesebb van hátra.

olvastam, hogy sok almát, főtt krumplit kell enni, mert az csillapítja. Na hát annyit eszek eszekből, hogy már undorom van tőlük.... Persze semmi változás :(

2012. okt. 17. 12:48
 6/9 anonim ***** válasza:
33%
Én egyik gyerekkel(3 van) sem vizesedtem.
2012. okt. 17. 12:51
 7/9 anonim ***** válasza:
100%

4 vagyok, az almázást nekem is javasolták, csak mivel cukros voltam, 180-as diétába nem sok alma fért bele, krumpli meg pláne nem.

De azt kell mondjam, hogy lehet hogy végig küzdöd ezt már, mindenki más, sőt az egyes terhességek is különböznek.

Ha rendszeresen ellenőrzöd a vérnyomásodat és rendben van, meg a vizeletedben sincs fehérje, akkor aggodalomra semmi ok.

Ahogy megszültél, szépen eltűnik. Vagy azonnal, vagy egy-két hét múlva.

Én is szülés után nézegettem, hogy "jé, látszik a bokacsontom :o)"

2012. okt. 17. 12:56
 8/9 A kérdező kommentje:
A vérnyomásom 90/60 volt max eddig. A vizelet is rendben. Nem tartok tőle, hogy bármi bajom lenne, csak úgy gondoltam naiv fejjel, hogy az utolsó hónap ilyen, nem pedig az utolsó 3.
2012. okt. 17. 13:06
 9/9 A kérdező kommentje:
6-os válaszoló: nagyon szerencsés vagy. Azt hittem én is az vagyok. A körülöttem lévő terhes nők végig hányták az első trimesztert, nekem nem volt semmi bajom. Innen ered a pozitivitásom :D
2012. okt. 17. 13:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!