Mit lehet tenni? Nagyon durva átverés.
kolleganőmnek van egy 26 éves fia. Januárig együtt volt egy lánnyal ( igen lány, mert 15 éves), majd a lány hirtelen szakìtott a fiúval.
Eddig rendben.
Tegnapelőtt felkereste a fiút a lány anyukája hogy beszélni akar vele.
Kiderült hogy mára a lány 28 hetes terhes és október eleje körül szülni fog, ès hogy ő az apa.
Az is kiderült hogy a lány az elejétől kezdve tudta ès meg akarta tartani, és állitólag a terhes anyukája is 1 hete vette észre hogy a lánya akkor már 27 hetes volt!!!!
Hogy lehet ezt megtenni??? Tönkretenni mások életét? Baba élete, apa élete, nagyszülők??
Azt mondták semmilyen kötelezettséggel nem jár ez az apának, segìtsen úgy ahogy a pénztárcája engedi.
Szerintem ez nem ìgy lesz.
Ilyenkor tényleg az apa szüleitől vonják a gyerektartást, mert kiskorú??
Azóta sem térek magamhoz.
Ki mondta hogy kozom van hozza uzolso? Nehogymar ne lehessen kiirni a kerdest csak azert epp nem velem tortent nevetseges vagy.
Attol hogy nem velem tortent meg irhatnak masok akik ugyanigy jartak es leirhatjak hogy ok hogyan oldottak meg vagy mi lett a dologbol.
Annyira ertelmes hozzaszolasok voltak toled hogy kar volt megszolalni.
Én azt mondom, hogy üljenek le beszélni a lány és a fiú és a szülők közösen! Említetted, hogy lesz apasági, de erről már tud a lány vagy az anyja? Csak mert lehet, hogy nem is kell nagyon belemenni a témába, lehet elég csak megemlíteni, hogy majd ha megszületik akkor lesz egy ilyen..
Hát ha a lány még a vizsgálat előtt bevallja, hogy mégse a fiú az apa (már ha nem az)!
Egyébként az igenis oltári nagy pofátlanság, hogy fogom bejelentkezek, hogy lehet hogy terhes vagyok, utána mégsem... és utána hónapokkal később hogy mégis??
Most még nem is az abortusz a lényeg, mert nem feltétlen ez a fontos, hogy mi lett volna, de lehet, hogy mondjuk a fiú is máshogy alakítja az életét, ha tudja, hogy lesz egy babája, így hónapokkal később már elég nehéz azért..
Nem tudom milyen emberek vannak akik itt a lányt védik, de remélem az én fiamat meg tudom tanítani, hogy gumit húzzon, mert nem szeretnék ilyen násznagyokkal találkozni.. akik ilyen zsaroló módon tök természetesnek gondoljátok, hogy csak úgy lelép a lány terhesen és variál, hogy igen nem igen nem igen nem... és majd a végén én fizessek mert még dolgozni se vagytok képesek...
Na mindegy nekem ez fura hozzáállás...
Meg lett emlitve az apasagi, es a lany apja azt mondta hogy birosagra viszi az ugyet ha apasagit mernek csinaltatni....
Teljesen egyetertek mindem szavaddal utolso.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!