Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mit lehet tenni? Nagyon durva...

Mit lehet tenni? Nagyon durva átverés.

Figyelt kérdés

kolleganőmnek van egy 26 éves fia. Januárig együtt volt egy lánnyal ( igen lány, mert 15 éves), majd a lány hirtelen szakìtott a fiúval.

Eddig rendben.

Tegnapelőtt felkereste a fiút a lány anyukája hogy beszélni akar vele.

Kiderült hogy mára a lány 28 hetes terhes és október eleje körül szülni fog, ès hogy ő az apa.

Az is kiderült hogy a lány az elejétől kezdve tudta ès meg akarta tartani, és állitólag a terhes anyukája is 1 hete vette észre hogy a lánya akkor már 27 hetes volt!!!!

Hogy lehet ezt megtenni??? Tönkretenni mások életét? Baba élete, apa élete, nagyszülők??

Azt mondták semmilyen kötelezettséggel nem jár ez az apának, segìtsen úgy ahogy a pénztárcája engedi.

Szerintem ez nem ìgy lesz.

Ilyenkor tényleg az apa szüleitől vonják a gyerektartást, mert kiskorú??

Azóta sem térek magamhoz.

2013. júl. 19. 13:34
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
86%

Szia!

Hát van pár dolog. Először is, a babát ne vegye a nevére, mert közel nem biztos, hogy az övé. Januárban szakítottak, októberi lesz a baba. A lány meg a szülei szépen megindítják az apasági pert, ott kell kérni DNS tesztet. De én úgy tudom, hogy ha a fiú és a szülei kérik, és kiderül, hogy ő az apa, nekik kell kifizetni. Ha viszont nem ő, akkor a lány és szülei fizetik, és ott téma lezárva.

Ha a fiú az apa: kérhetnek gyerektartást, de mivel a fiú még nem dolgozik (gondolom tanul), így nagy a valószínűsége, hogy a szülőktől fogják levonni, a törvényileg előírt minimumot (ha a bíróság másképp nem ítéli), ami most ha jól tudom, 20ezer ft.

Láthatást kap a fiú is és a szülei is.

De ne sajnáld a fiút, hiszen egy abortuszba nem kényszeríthette volna bele a lányt, ha az nem akarja, tehát ha előbb tudja sem biztos, hogy másképp alakul.

Ráadásul, ha az övé a gyerek, azt kell mondjam, ha csinálja, számoljon a következményekkel.

2013. júl. 19. 14:02
 12/24 anonim ***** válasza:
34%

a lánynak joga van megtartani a babát, a fiúnak meg kötelessége lesz fizetni ha szexelni tudott akkor ehhez is fel kell nőnie !!!

tönkre tenni mások életét ??? ---szerintem nem csak ő hanem a fiúval közösen kerültek szarba. az hogy megtartja még nem vonja maga után hogy életeket tesz tönkre, lehet jó anya és a szülei is nevelhetik szeretetben a gyereket...apa élete meg végképp nincs tönkre téve..majd legközelebb tanuljon meg védekezni ő is ....

amúgy a nagyszülőket sajnálom hogy majd ők tartják el a gyerekeket, unokákat.....

2013. júl. 19. 14:02
 13/24 anonim ***** válasza:
82%
Azért szerintem gondold végig, hogy fordított helyzetben mi lenne: ha kolléganőd gyereke volna a terhes lány, és a másik fél lenne a fiú. Akkor ki lenne a "gonosz" a történetben?
2013. júl. 19. 14:03
 14/24 anonim ***** válasza:
89%

Simán lehet a 16 éves fiú az apa. És február közepén lettem terhes, november elejére vagyok kiírva. Ha Ő október elején fog szülni, akkor január közepén lett terhes.

Hogy ki miben hibás? Szerintem mind a kettő felelős azért, mert így alakult a helyzet. Azt kizártnak tartom, hogy a szakításkor tudott volna a kiscsaj a babáról, utána meg szerintem annyira meg volt ijedve, hogy azt sem tudta mit csináljon, így inkább nem lépett semmit.

Mind a kettőt sajnálom, mert a fiatalságukat ezentúl nem élvezhetik felhőtlenül, és a szüleiket is sajnálom, hogy a gyerekeik felelőtlensége mit okozott nekik.

2013. júl. 19. 14:10
 15/24 A kérdező kommentje:

Azon vagyok kiakadva hogy eltunt januarban!

Es februar elejen jelentkezett a csaj hogy szerinte terhes.

A fiu meg ott lett volna mindenben segiteni de aztan kitalalta hogy nyugi megsem az,megjott neki.

Majd eltunni julius kozepeig????? Ugyan mar tenyleg mi az hogy kit kell sajnalni???

Ha a kolleganom lanya lenne a terhes fel akkor ugyanugy megkerdeznem tole hogy hogy nem vetted eszre hogy a lanyod 27 hetes terhes ha minden nap latod es vele elsz???

Igen persze a fiu a hibas. Biztodan normalis hogy 15 evesen eltitkolom hogy terhes vagyok es a 28. Heten elokerulok hogy bocsi terhes vagyok eltitkoltam fizess amennyit tudsz. Aki szerint ez korrekt az elott fejet hajtok.

Ket fiatalkoru gyerekrol van szo talan nem le kellett volna ulni a szuloknek is megbeszelni hogy mi tortenik? Megkeresi az anya a fiut hogy ez van vagy elmondod otthon anyadeknak vagy nem???? Ez a korrekt tenyleg. Es elsullyednek szegyenemben ha nem vennem eszre hogy a lanyom terhes foleg a 27. Hetig.

Lehet vedeni a kiscsajt tonkreteszi masok eletet se neki nincs iskolaja se a fiunak a terhes anyja nem dolgozik evek ota majd persze pont betartjak h nem szallnak ra a penzre mikor ennek a csaladnak is nehez megelni es a masiknak is.

2013. júl. 19. 14:14
 16/24 A kérdező kommentje:

Mindenkeppen lesz apasagi teszt. Nem is ez a lenyeg hogy ezt mondana barki is hogy nem akarja latni es segiteni a babat. A gyerek apja is azt mondja hogy akarja latni es segiteni. De az hogy eltunni fel evre, majd jon a fizesd amennyit tudsz es csak azert mondtuk el mert tudnod kell duma...

Akik nem ertenek egyet azok nem ertik ezt az egeszet. Ez a kiscsaj 15 eves bulizik ezerrel kozben osszejott most egy masik szemellyel aki csak ennyit mond: leszarom hogy terhes ugyse az enyem.

Na ez milyen? A legjobban a kisbabat sajnalom, de ot nagyon.

2013. júl. 19. 14:24
 17/24 anonim ***** válasza:
53%
Ha első baba nem biztos,hogy eddig annyira látszódott,én vékony testalkatú vagyok,de a 26ik héten ha pulcsi volt rajtam,vagy lazább felső ,senkinek nem tűnt fel,hogy terhes vagyok. érdekes lehet az anya lánya viszony is,mit akart a lány? ha a szüleivel él,előbb utóbb kiderült volna,mért nem mondta meg az elején?
2013. júl. 19. 14:25
 18/24 anonim ***** válasza:
37%
Hol van az átverés?
2013. júl. 19. 14:46
 19/24 anonim ***** válasza:
37%
ja, hogy a sztori fele lemaradt :/
2013. júl. 19. 14:51
 20/24 anonim ***** válasza:
33%

Azt a részt az elején kihagytad, hogy a kiscsaj jelentkezett hogy terhes, majd utána visszavonta a kijelentését.

Akkor is azt mondom, hogy egy hibás fél nincs! Neked meg igazából semmi közöd az egészhez.

2013. júl. 19. 14:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!