Terhesen fürödnétek a Balatonban?
Nekem a dokim azt momdta, hogy lehet fürdeni nyugodtan.
De ha ijedős vayok, canesten krémmel kenjem be alul magam, megeleőzésképp.
30hkm
Aúgy szerintem dokidüggő is.
Én bevallom, nem fürdök inkább..zárt a méhszájam igaz, és engedélyezve van a pancsolás, de valamiért nem szeretnék...
Ugyan nem terhességgel kapcsolatos,de elmondom saját tapasztalatomat a Balatonnal kapcsolatban.
2 éve nyáron belementem a vízbe az egyik barátnőmmel (15 éves lány vagyok),nyeltem pár korty vizet,délutánra nagyon rosszul lettem,szédültem,hányingerem volt.3 hétig rettenetesen rosszul voltam,állandóan hánytam.Anyuék 120 orvoshoz elvittek,mind mondott valami tanácsot,de egyiktől sem oldódott meg a probléma.Ez a vírus,amit a Balatonban elkaptam ráhúzódott a fülemre,a bal fülemen lecsökkent a hallásom.Mindenfelé voltunk MR vizsgálat,CT stb. azt hitték agydaganatos vagyok.Nem (szerencsére),ez a vírus ráhúzódott a fülemre.Tavaly unokatesómék voltak lent,5 éves kisfiú,szintén ivott,kórházba volt 2 napot,annyira fájt a hasa.Szóval én erősen kerülném a Balatont a helyedben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!