Fürödnétek a Balatonban 3100-as méhszájjal? És ha igen, tennétek valamilyen óvintézkedést a fertőzés elkerülése miatt?
28 hetes vagyok!
Köszönöm a válaszokat
Szia. Én nem vagyok kismama,de így sem szeretnék a Balatonban fürdeni,régi rossz élmények miatt. Óvintézkedést szerintem nem igen lehet tenni,akkor nem kapna el ennyi ember mindenféle cuki kis fertőzést:S
21L
Szia!
Én nem fürödtem, pedig zárva volt a méhszájam. A doki nem javasolta. Pedig nagyom imádok fürödni, de a baba érdekébe nem tettem! Majd jövőre Te is tudsz már a babóval!
inkább nem. kimennék a többiekkel a strandra, lábat mártanék, árnyékban olvasgatnék és ha így is melegem van, akkor a strandon lévő zuhany alatt frissülnék fel :)
így nem maradsz ki a jóból és mehetsz a többiekkel, hogy tetszik?
szia
Én is terhes vagyok, és nemsoká mi is megyünk a Balatonra, de én 1000%, hogy nem megyek bele,de az usziba sem medencézek.Ez a nyár most kimarad.Mi megyünk majd a nagyobbal vízibiciklizni,és onnan max. a lábaimat lógatom majd a vízbe, h felfrissüljek:)
Vannak akik bevállalják, és félősebb vagyok, nem merek, sok a fertőzésveszély és én vagyok az aki nem terhesen is mindig-mindent összeszed.Neked kell eldönteni,mi csak tanácsot tudunk adni:)De még ha az orvosod megkérdezed sztem az a legjobb!!
szép nyarat!
Én is nyitva vagyok 1 ujjnyira. Amíg zárva voltam, simán belementem volna, a dokim is azt mondta, hogy abba lehet, mert természetes víz. De medencébe nem javasolta.
Most, hogy kinyíltam, marad a térdig érő vízben való sétálgatás. Ez is több, mint a semmmi! :)
Én mindkét terhességemnél fürödtem a Balatonban. De csak úgy, hogy előtte megbeszéltem a dokimmal.
Egyébként a természetes vizekben sokkal kevésbé kockázatos a fürdés, mint a strandmedencékben, azokban ugyanis sokkal nagyobb az esély a fertőzésre. A természetes vizeknek azért van egy elég jó önszabályozó rendszerük és öntisztulásuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!