Hogyan lehet lelkileg "túlélni" egy missed ab-ot?
Szia!
Nekem márciusban + teszt után másnap megjött.Aztán, május végén volt egy missedem,azt hittem belehelok.Majd 4 hétre rá megjött,aztán megint babás lettem,véletlenül,nem számítottunk rá.Sajnos augusztus elején spontán elvetéltem,a műtőben fejezték be.Végig bőgtem a műtőben,míg el nem aludtam.Romokban hevertünk a párommal.Elhatároztuk,januárig pihentetjük a témát.2 hétig ki se tettem a lábam a lakásból.Aztán elkezdtek új célok érdekelni.Új haj,tanulni kezdem,fogyóztam,szóval lekötöttem az agyam.És láss csodát,1 mensi után most megint terhes vagyok.Pedig a hó közepi 2 hétben,mikor peteérésem szokott lenni,együtt se voltunk.Nem tudom,mikor történt.7 hetes vagyok,eddíg minden rendben.Remélem,most szerencsénk lesz.
Szóval célok kellenek,és akkor elterelődik a figyelmed,és minden megoldódik.Kitartás!
Köszönöm mindenkinek a választ!
Nem én tettem fel azt a kérdést, én már túl vagyok rajta /fizikailag/, csak elég nehéz feldolgozni...
Pláne, hogy már annyira beleéltem magam, nevet is választottam neki...stb. :(
Persze attól nem leszek vidámabb, hogy mással is megtörtént, de mégis sok jó tanácsot adtatok, hogyan lehet túljutni rajta.
Köszi mégegyszer!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!