Akik dohányoztak és megtudták hogy terhesek hogy tették le?
Figyelt kérdés
Én ahogy pozitívat teszteltem (nem volt tervezett baba) letettem a cigit de nagyon nagyon hiányzik, nem fogok rágyújtani met tudom hogy nem jó de fog ez a vágyvalaha csökkenni?2013. júl. 16. 08:27
11/11 anonim válasza:
Nem terveztük a babát. 6 hetesen tudtam meg. Annyira rosszul voltam, reggeltől estig hányingerem volt, stb, h nem is kívántam a cigit, szóval könnyen letudtam tenni így :)
1x-2x volt, h a terhesség alatt beleszívtam a párom cigijébe, de azzal a lendülettel vissza is adtam. Nem esett jól, csak a tudat h beleszívtam, megnyugtatott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!