Akik a terhességük alatt végig dohányoztak azoknak kicsit sincs lelkiismeret furdalásuk? Miért erősebb a cigi iránti szenvedély mint a féltés a gyerekük iránt?
Teljesen mindegy hogy napi 1szál vagy 1dobozról beszélünk. Én nem tudom megérteni hogy miért nem lehet letenni? Mi olyan nehéz benne???
És nem a levegőbe beszélek,mert én 15évig dohányoztam! Az utolsó évekbe napi 1,5doboz elment,van/volt rengeteg problémám,stressz,meghaltak családtagok,stb de mégsem nyugtattam magam azzal hogy ezek miatt rá lehet gyújtanom. Mert mindennél fontosabb volt az a kis ember a hasamban!
Ennyi erővel azt a kérdést is fel lehet tenni, hogy azok a kismamák, akik terhesség alatt alkoholt isznak, szaunáznak, szoláriumoznak, fogyókúráznak, forró vízben fürdenek, nem szednek magzatvédő vitamint, nem járnak el a vizsgálatokra stb miért éreznek ezekre a dolgokra erősebb késztetést, mint féltést a gyerekük iránt?
Csak mostanában nagyobb divat a dohányosokat cseszegetni.
Mielőtt félreértetek, nem dohányoztam terhesen, és elítélem azt, aki igen, ahogyan azt is elítélem, aki az előbb felsoroltakat teszi.
Mert most konkrétan a cigi érdekel,de tudod mit igazad van!
Miért fontosabb bármilyen káros szenvedély egy kismamának mint a saját gyermeke egészsége???
Szerintem sokan úgy vannak vele, hogy lesz ami lesz, mások pedig igenis megpróbálnak leszokni, csak hát nem mindenkinek ugyanakkora az akaratereje.
Én már a terhesség előtt 3 hónappal nem ittam alkoholt, még életemben nem cigiztem, vitamint is szedtem, makkegészségesen élek, és mégis elvetéltem.. igazságtalan az élet :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!