Aki terhesség elején volt vérvételen, annak mennyi volt a HCG szintje?
hétfőn voltam orvosnál, mert vasárnap nem vártam, és a teszt is pozitív lett, kedd reggel elmentem vérvételre a beutalóval amit kaptam tőle, és az eredmény 147 lett, ami szerinte alacsony. (magánorvos, már harmadjára kell visszamennem hozzá úgy hogy kicsit úgy érzem kicsit ijesztget hogy csak hagyjam ott a pénzt minden alkalommal, mert a nagyon teherbe esni akaró nők mindent megtesznek persze hogy megtudják a dolgokat)
kérdésem tehát, nemvárt után két nappal tényleg alacsony a 147?
aki emlékszik rá, neki mennyi volt, kérem segítsen.
egyébként tudom hogy ilyen korán teljesen felesleges elmenni orvoshoz, de már volt egy missed abom és az utrogestant mindenképp elkezdtem szedni, hogy ha emiatt volt a baj akkor ez most ne történjen meg.
Gratulálok, mondtam h ne foglalkozz vele, h kinek menyi volt, nem vagyunk egyformák!:)
Gratulálok!:)
9-es voltam...
Ha ez segít, 27 nappal az utolsó menstruáció első napjától (kb 12-14 napra a fogantatástól) számítva 182,3 IU/L volt, rá 4 napra 2464,9 IU/L!
A lényeg, hogy nő az érték és kb 2 naponta kell megduplázódnia...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!