Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Aki terhesség elején volt...

Aki terhesség elején volt vérvételen, annak mennyi volt a HCG szintje?

Figyelt kérdés

hétfőn voltam orvosnál, mert vasárnap nem vártam, és a teszt is pozitív lett, kedd reggel elmentem vérvételre a beutalóval amit kaptam tőle, és az eredmény 147 lett, ami szerinte alacsony. (magánorvos, már harmadjára kell visszamennem hozzá úgy hogy kicsit úgy érzem kicsit ijesztget hogy csak hagyjam ott a pénzt minden alkalommal, mert a nagyon teherbe esni akaró nők mindent megtesznek persze hogy megtudják a dolgokat)

kérdésem tehát, nemvárt után két nappal tényleg alacsony a 147?

aki emlékszik rá, neki mennyi volt, kérem segítsen.

egyébként tudom hogy ilyen korán teljesen felesleges elmenni orvoshoz, de már volt egy missed abom és az utrogestant mindenképp elkezdtem szedni, hogy ha emiatt volt a baj akkor ez most ne történjen meg.

2013. júl. 13. 16:28
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
Sajnos az tényleg elég kevés! Nekem 4 hetesen és pár naposan 2000 volt!
2013. júl. 13. 16:32
 2/20 anonim ***** válasza:
1. vagyok én se ijesztgetni akarlak, de én is túl vagyok 2 vetélésen és nekem még 7 hetesen is csak 500 körül volt, és 2naponta kellett vérvételre járnom.. ez a rend, így tudják nézni, hogy mennyit nőtt, de ha szépen növekszik, akkor nem lesz baj! :)
2013. júl. 13. 16:33
 3/20 A kérdező kommentje:
hát köszönöm szépen, csütörtökön kiderül, akkor megyek egy másik orvoshoz ultrahangra.
2013. júl. 13. 16:40
 4/20 anonim ***** válasza:
5 hét 1 naposan 5400 volt. Tényleg alacsony sajnos a te értéked.
2013. júl. 13. 16:42
 5/20 anonim ***** válasza:
Nekem pont a nemvárt napján volt ennyi, ma már 2 éves.
2013. júl. 13. 17:45
 6/20 anonim ***** válasza:
1150 volt a nemvárt után két nappal!
2013. júl. 13. 18:02
 7/20 anonim ***** válasza:
ciklus 29. napján 900valamennyi.
2013. júl. 13. 18:30
 8/20 A kérdező kommentje:

köszönöm mindenkinek.

szerdán elmentem egy másik ultrahangra is, ahol azt mondták 6 mmes petezsákban 2 mmes szikhólyag és hogy mit képzel az orvos hogy ilyenekkel ijesztget amikor ilyen korán még nem lehet semmit mondani, főleg nem lehet tudni, hogy mikor fogant. ugyanehhez a doktornőhöz megyek vissza csütörtökön és azt mondta hogy akkorra minden kiderül, fejlődött e rendesen, de szerinte még bármi lehet ebből.

nekem 31 naposak a ciklusaim és május 30 volt az utolsó menstruációm, június 27-én még negatív, 29-én már pozitív lett a teszt és a vérvétel július2-án volt, a többit onnantól már tudjátok.

nem reménykedem túlzottan, mert utánaolvastam és táblázat szerint a határon belül volt a hcg értékem, de mindenki másnak ekkorra sokkal magasabb volt már.

az előző missed ab utáni szövettan pedig semmit nem mutatott ki, mármint semmi problémát, hogy lett volna.

aggódom, mert remélem, hogy magától meg fog indulni a vetélés ha tényleg meg kell, de én már olyat is olvastam, hogy valakinek semmi jele nem volt, csak egyszerűen nem fejlődött tovább és megműtötték. szeretném elkerülni az újabb műtétet... :( ha tényleg nem akar maradni akkor reménykedem hogy magától kiürül aminek ki kell, mert nem szeretném még egyszer átélni ugyanezt.

2013. júl. 13. 18:50
 9/20 anonim ***** válasza:
100%
Hát szerintem, ne foglalkozz azzal h mennyi volt a hcg-d....!Nekem 2 nap késés után 140 volt, és kettő is megtapadt, abból az egyik itt rugdos! Nem vagyunk egyformák, nekem anno azt mondták,h ha min. 40 van, akkor ott már valami és lehet reménykedni! Ne nézd a statisztikákat, bízzál!
2013. júl. 13. 19:56
 10/20 anonim ***** válasza:
100%
szia! Ne aggódj, tudom nehéz én is átestem ezen. Nekem pénteki napon kellett volna megjönnie, negativ teszt, majd vasárnap csináltam tesztet ami halványat mutatott, kedden volt vérvételem a teszt addigra szépen erősödött, de a hcg még csak 108 volt, a doki annyit mondott, nagyon kicsi, de nem ijesztgetett, később volt a fogantatás. Azóta 13hetes vagyok, csak UH-ra jártam, nem is néztünk többet HCG-t . Kitartás!!!!
2013. júl. 13. 20:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!