Vérvételen észrevették volna, ha terhes vagyok?
Figyelt kérdés
A hormonjaim miatt küldtek el vérvételre.Az eredményekből észre vette volna az orvos,hogy terhes lehetek?2012. okt. 25. 15:18
2/7 anonim válasza:
Ha kér külön arra is vizsgálatot. HCG szint.
3/7 anonim válasza:
Ha kértek arra is vizsgálatot akkor igen. Ha nem akkor azt nem is nézik. De a papírodon biztos rajta lesz.
4/7 anonim válasza:
Általános vérvizsgálaton nem szerepel, azt az orvosnak KÜLÖN kell kérnie.
5/7 A kérdező kommentje:
a menstuációm 3. és 21. napján küldtek el,de most meg nem jön meg és attól félek,hogy az nem rendes menstuáció volt.ezeket nézték meg:FSH,LH,prolactin,ösztradiol,progeszteron,tesztoszteron.
egyedül a prolactin volt magasabb egy kicsit,de oda írták,hogy:a referencia érték nem terhes,menopausa előtti nőkre vonatkozik.
2012. okt. 27. 10:45
6/7 anonim válasza:
Ebből nem derül ki, hogy terhes vagy-e.
7/7 anonim válasza:
A magas progeszteron esetleg utalHAT rá, de nem feltétlen. Épp úgy voltam, hogy már terhes voltam, és ebből is látszott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!