Békés megyei vagyok. Hol és kinél érdemesebb szülni?
Figyelt kérdés
3. babámat várom,NAGYON fiatalon és igazság szerint semmi kedvem ahhoz,hogy még többen bántsanak azért mert én így döntöttem és nem tudom melyik kórház és orvosok az/azok akik normálisan fognak bánni velem,nem pedig lekezelően.nem tudom érdemesebb lenne-e fogadott orvos vagy aki éppen lesz?melyik kórház a legjobb?És melyik orvos?Dévaványáról hová visznek be ha mentő jön ki?2009. okt. 19. 10:03
1/2 anonim válasza:
szia!
én Gyulán szültem Juhász Lajos doktor úrnál.Nagyon meg voltam vele elégedve.Azóta mindenkinek csak őt ajánlom.Fiatal,de nagyon lelkiismeretes orvos.Tavaly októberben szültem nála,és most a második babámat is nála fogom szülni.Én őt tudom neked ajánlani.
1 éves kisfiú és 22 hetes pocaklakó anyukája
2/2 A kérdező kommentje:
köszi a választ!
2009. okt. 25. 07:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!