Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Mit érdemesebb a korházba...

Mit érdemesebb a korházba bevinni, háloinget vagy pizsamát? Oktober elején fogok szülni. Mennyit kell bevinni?

Figyelt kérdés
2008. júl. 28. 08:14
 1/5 anonim ***** válasza:
Én márciusban szültem, és szoptatós hálóinget vittem be, minden napra egyet. Nem volt kint akkor olyan meleg,viszont a kórházban meleg volt nagyon, mert a babák miatt ott kell a meleg. Szerintem érdemes rövid ujjút bevinni. Meg vigyél be egy hosszú ujjú köntöst, szerintem.
2008. júl. 28. 08:19
 2/5 anonim ***** válasza:
Szerintem mindegy, amelyikben jobban érzed magad. (Én is októberben szülök. Gratulálok.)
2008. júl. 28. 08:20
 3/5 anonim ***** válasza:

Szia!

Én szeptemberre várom a lurkómat, és a személyes véleményem, hogy a hálóing kényelmesebb lesz. Pizsi nadrágja lehet elég kényelmetlen, ha gátmetszést csinálnak, ha esetleg császár akkor pedig végképp. Én hálóingezni fogok, bár itthon én sem hordok olyat :)

Jó babavárást

2008. júl. 28. 09:24
 4/5 anonim ***** válasza:
A kórházba az első pár napra mindenképpen hálóinget, mert nagyon fogsz vérezni és tuti átáztatod a pizsamaalsót. Érdemes venni gyógyszertárban tenna hálós bugyit, mert nagyon jó laza, tulajdonképpen arra kell, hogy a betétet a helyén tartsa és ha az "balesetes" lesz, csak kimosod a csapnál és pikk-pakk megszárad. Azt hiszem 2 db van egy csomagban.
2008. júl. 28. 09:37
 5/5 anonim ***** válasza:

szia

nekem tudod mi volt a kényelmes?kistrikó-bugyival-persze rá köntös.a bugyi jól fogjon-nekem az eldobható nem vált be,vettem 5db 100ftosat-azt nem sajnáltam.hálóinget bőven vigyél-mert ahány nap annyi kell-v haza kell küldeni mosni.a babák miatt olyan meleg van,h csak nagyon lazát vigyél.nem érdemes szopi hálóinget venni-tök drága-elég vállpántos is sztem.

2008. júl. 28. 12:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!