Kismamik akik a 24. hétig 10kg híztak, mennyi lett a vége?
Figyelt kérdés
2013. júl. 12. 16:52
21/21 anonim válasza:
6os vagyok: hátha ha valakit megnyugtat, én 8 hónapja szültem és 6kgot kell még leadjak. Mivel szoptatok drasztikusan nem diétázok, amit tudok megteszek az étkezések körül, mozognom többet kellene, így pár hónapja nem nagyon mozdul lejjebb, úgy gondolom a hormonok miatt is van ez a megállás, de ki tudja.... Ha már nem lesz felelősségem a szoptatás, bátrabban vonhatok meg magamtól kalóriát, persze lehet addig újra állapotos leszek, mivel tervezzük a kistesót:-) és talán ott kevesebbet hízok majd...lényeg a lényeg, odafigyeléssel eddig 9 kilót leadtam mióta hazajöttem a kórházból, 7kg pedig a szüléssel lement. talán ha aktívabb lennék a sport terén már lement volna, de sajnos az éjszakázások (egyet sem aludtam még át szülés óta) eléggé megviselnek. a nagy ház, kert stb. mellett örülök, hogy elzuhanok este mire leraktam a gyereket és megválaszoltam a mailjeimet...kifogás nem kifogás, most nincs erőm a sporthoz, annak ellenére, hogy korábban futottam, tornáztam, pilateseztem...ez van, remélem majd feljövök újra arra a szintre, hogy újra aktivizálni tudjam magam a több mozgásra!! neked és a többi mamának pedig jó egészséget kívánok! és boldog babázást! ez az időszak belső utazás, és persze igen fontos, hogy jól érezd magad a bőrödben, de ezt most nem a kilók határozzák meg:-))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!