Kismamik akik a 24. hétig 10kg híztak, mennyi lett a vége?
Egyes, jöttél ide be,utatni magadat, mint írták, nem neked szól a kérdés.
Akkor hinném ezt el, ha képet látnék rólad.....
Kíváncsi nem vagyok rá, de nem kell dülleszteni a semmire a melleidet.
taps taps taps taps taps taps taps taps taps taps taps taps taps taps taps taps taps taps taps taps !!!
És most? Ja várj, leborulok! :D
Ez mind szép és jó, csak semmi köze a kérdéshez!
Így van,de nem én kezdtem!Hanem a 3-as,hogy biztos egy elhízott nő vagyok,aki azért szedett fel keveset.
Ő meg fényezni akarta magát,hogy ő meg 50 kilóval lett terhes!
Ő sem a kérdésre válaszolt ezzel!Nem kell egyből engem bántani,ő sem különb!!!
A kérdésre válaszoltam:-)
Engem érint, hiszen 29hetesen 14kg-nál tartok.
Felesleges, tulajdonkêppen itt mindenki azt állít amit akar:) nem lehet tudni, hogy nem,épp egy unatkozó tini ül.
Én a 24. héten 11 kilónál tartottam. Most a 31. héten 9 kilónál tartok. Kicsit magas lett a cukrom és így diétáznom kell. Ami talán nem is olyan rossz (mármint a diéta, a cukor az rossz).
Azért kíváncsi vagyok mennyi lesz a vége :)
Nagyon köszönöm mindenkinek a válaszokat,akik a kérdésre válaszoltak.
Kedves első,te szerencsés vagy,tudom,hogy van aki 5-10 kgt hízik terhesség alatt,annak ellenére,hogy sovány.
Én sajnos nem olyan vagyok 168cmmel 52,8kgról indultam és most máris 62,3kgnál tartok.Szeretnék 17-20kgnál megálni.
A válaszokból ítélve van rá esély.
én is rengeteget híztam 67 el kezdtem most vagyok 93 kg a 35 héten, de nem fáj :D rohadtul nem érdekel a gyerekem teljesen egészséges soha egy percet sem feküdtem kórházban és ez a lényeg .. a felesleg meg majd lemegy, fiatal vagyok, hála Istennek az az alkat vagyok aki hamar le tudja adni a felesleget nagyobb erőfeszítések nélkül.
Nem tudom mi ez a kilók körüli felhajtás de szerintem nem a szépség meg a modellalkatiság itt a lényeg hanem a gyermeked egészsége!Nincs magas cukrom , magas vérnyomásom semmi :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!