Egy SOS kérdés Utolso cumi haálán van be van repedve teljesen talan ha 3mm tartja mit csinaljak most? Eldobjam vagy maradjon s ha leválik a vége? és ha éjjel történik? Vagy vágjam le ezt is? Aztán egy hétig ne aludjunk vagy mostmit csinaljak?
Figyelt kérdés
2012. aug. 13. 18:20
1/9 A kérdező kommentje:
2 éves lányzó
2012. aug. 13. 18:20
2/9 anonim válasza:
Vegyél neki még ma másikat, tesco, dm...
Nem adnám oda, könnyen leválhat az a kicsi!
3/9 anonim válasza:
Azonnal eldobnám. Le akarod szoktatni, vagy miért kérdezed, hogy "egy hétig ne aludjunk"?
4/9 A kérdező kommentje:
le akarom szoktatni de igy? biztosra veszem egy hétig nem alszunk mert keresi
kidobtam most mert nem merem nála hagyni
2012. aug. 13. 18:26
5/9 anonim válasza:
Akkor megoldottad a kérdést...ha nem vettél másikat,készülj fel az üvöltésre.Különben én még korainak tartom a leszoktatást,de nem vagyunk egyformák.2gyerekes+33hkm
6/9 anonim válasza:
2 évesen szerintem ideális a leszoktatás. Az én lányom márciusban volt 3 éves, és olyan szinten cumifüggő hogy el sem tudom mondani. Hallani sem akar a cumi elhagyásról. És jön a tesó novemberben, szóval egy darabig még bizti szívni fogja. Nem fogtok aludni egy darabig az biztos de ha el határoztad magad akkor ne gyengülj el.
7/9 anonim válasza:
Csak úgy tudod leszoktatni, ha elég "érett" lesz megbeszélni vele, hogy nem kell a cumi, hogy valami más lesz helyette stb.....Én próbáltam a csak elteszem és nincs többé cumi verziót, de délután 5-től este 9ig (amíg vissza nem kapta) üvöltött, keservesen, belilult, vörösödött, a végén már öklendezett is....pedig ő már nagy fiú,lassan 3 lesz.
Szerintem szaladj egy tesco-ba dudliért, vagy keress egy régebbi cumit mára, és holnap vegyél neki másikat.
8/9 anonim válasza:
Az én kisfiam így szokott le.Szintén ilyen veszélyesre rágta a cumit, ünnepnap volt,így sehol nem tudtunk venni neki.Mutattam,hogy milyen a cumi és mondta,hogy fúj,kilökte a kezemből.Ugye másikat nem tudtunk venni,másnap meg nem hozta fel így nem is vettünk neki.A cumisüvegről is hasonlóan szokott le,kirágta a cumit és bosszúból az üveget is kidobta.Ezért már sírdogált,de most meg már imádja a poharakat:)2éves kisfiú
9/9 anonim válasza:
szia! Na, milyen volt az éjjeletek??csak kiváncsi vagyok...:-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!