Mi a trendi manapság? 35 feletti kismamáktól kérdezném.
Hát pont a szülésznőmet kérdeztem erről a héten. Én csak pillázok, ahogyan olvasom, hogy szinte mindenki csupaszra borotválja. Én 1x 2x ha életemben letoltam csupaszra. Ad1: rohadtul zavar, hogy másnap már borostás, Ad2: minden második leborotvált szőrszálam befelé kezdett el nőni. Hát úgy néztem ki mint aki vmi trippert összeszedett. Megfordult néhány pasas az életemben mielőtt az nagy Ő-mel egymásra találtunk, és soha egy sem reklamált azért mert nem olyan alul mint egy 10 évesnek.
Én borotvával vágom rövidre és ennyi. kb olyan 3-4 mm-esre van hagyva az egészen.
Szal részemről ennyi. Trendiség ide vagy oda.
Én 3-4 hetente csupaszra gyantázom.
Most már saját magamnak,de eddig kozmetikus csinálta.
7 éve így hordom.Rengeteget ritkul,nem szúr,nem gyullad be.
30 éves 24 hkm.
Köszönöm szépen mindenkinek a válaszokat.
Utolsó jót mosolyogtam a szomorúan kérdezte kifejezésen,nagyon aranyos lehetett. Én sem szoktam csupaszítani csak a bikini vonalat szoktam borotválni. Csak azért kérdeztem,nehogy kilógjak a sorból.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!