Tolnai Renáta kérdése:
Érdeklödnék a kismamáktól hogy mikor és hogy lehet kérni és igényelni a kismama csomagokat?
Figyelt kérdés
2013. febr. 28. 14:31
1/11 anonim válasza:
Milyen kismama csomagra gondolsz?
2/11 anonim válasza:
Mikor megszülsz, a kórházban kapsz majd jópár csomagot.
Ezekben lesznek különböző időpontokban kiváltható csomagokra jogosító kuponok.
3/11 anonim válasza:
Szia! Én a védőnőmtől kaptam egy kis csomagot amiben újságok, tájékoztatók meg egy Felicitas nevű kismama könyv volt abban volt benne a kupon az első csomaghoz. Azzal kellett elmenni a beváltó helyre. Rajta van, hogy melyik városban hol lehet átvenni a csomit. A maradék kettőt a kórházban kaptam meg szülés után. Boldog Babavárást:-)
4/11 A kérdező kommentje:
Hát olyanra amit barátnőm is kapott a terhesség alatt amiben termék minták újságok ismeret terjesztők voltak ?
2013. febr. 28. 14:35
5/11 anonim válasza:
Én az első jelentkezésemkor a védőnőtől kaptam egy babás újságot, abban volt egy kupon, amit majd 6 hónapos terhesen lehet kiváltani. És majd azt ha kiváltom, lesznek benne további kuponok, amiket ki lehet váltani a baba x hónapos korában.
6/11 A kérdező kommentje:
utolsónak mikor kaptad a védőnötől a csomit mennyi idős terhesen ? Köszönöm a válaszokat !
2013. febr. 28. 14:37
7/11 anonim válasza:
5ös vagyok. Mikor 7 hetesen először jelentkeztem nála. Egy Baba magazin mintaszámot adott, ebben volta Felicitas kupon.
8/11 A kérdező kommentje:
Hát én egy 2007 hetes újságot kaptam a kis könyv meg kapásakor és majd most hétfőn megyek a védőnőhöz először most leszek majd 9 hetes !
2013. febr. 28. 14:47
9/11 anonim válasza:
A védőnő ad újságot,meg 1-2 mintát, és a csomagban lesz egy kupon, amit majd a 3. trimeszterben válthatsz be.
10/11 A kérdező kommentje:
Utolsónak ezt az első talikor adja?
2013. febr. 28. 20:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!