Szorulásos kismamáktól kérdezhetnék?
Figyelt kérdés
Nem tudom mi van velem, már napok óta alig van székletem, fáj az alhasam, derekam, mintha fel lennék puffadva. Minden nap el tudtam menni, csak nagyon keveset produkáltam. Lehet ez szorulás úgy is, hogy egyáltalán nem kemény? Voltak ilyen problémáim már terhesség alatt, de akkor tényleg kőkemény volt. Bocs, hogy ezt így leírtam, de nagyon szenvedek már, hátha valaki tud segíteni..2013. jún. 17. 18:01
1/9 anonim válasza:
ezt én kérdeztem és nagyon hasznnos válaszokat kaptam:
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__terhes..
2/9 A kérdező kommentje:
:))))) Erre még én is válaszoltam! Csak most az a baj, hogy nem kemény, sőt...Így nem tudom mi lehet a baj :/
2013. jún. 17. 18:14
3/9 anonim válasza:
Én napi 3x1 magnéziumot szedek ami izomlazítóígy a belek falát is lazítja.
Volt,hogy lecsökkentettem 1re és nekem is hasonló próblémáim voltak.
Egyél sok gyümölcsöt+kaukázusi kefir.
Nekem így nincs problémám.
4/9 anonim válasza:
nekem annak idején az egész mustármag és őrölt lenmag keveréke segített, por alakban, kiskanállal, és ittam rá vizet.
5/9 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat, de arra lennék kíváncsi még igazából, hogy hogyan lehet ebben a formában ez székrekedés.. Ahhoz nem kemény székletnek kellene lennie?
2013. jún. 17. 19:27
6/9 anonim válasza:
Terhesség alatt baromira lelassul az anyagcsere.
7/9 A kérdező kommentje:
Ez nem volt kérdés.
2013. jún. 18. 07:02
8/9 anonim válasza:
Lehet, viszont válasz a kérdésedre. A lelassult anyagcsere azt hordozza magában, hogy a szervezet több anyagot választ ki a majdani végtermékből, ezért kevesebb a székleted, de szorulásod nincs.
De örülök, hogy segíthettem...
9/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm, de nem. Már tárgytalan
2013. jún. 20. 11:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!