Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Babamozgásban tapasztalt...

Babamozgásban tapasztalt kismamáktól kérdezhetnék?

Figyelt kérdés
18 hetes vagyok, első babás. Elég korán elkezdtem érezni a magzatmozgást, és mostanra már elég erőteljesen, sokszor kézzel is érzem :) Lehet, hogy buta lesz a kérdésem, de kíváncsi vagyok! Ha a babám éppen befelé kalimpál lehetséges, hogy a végbelem környékén érzem, mintha azt rugdosná? Elég furcsa érzés, meg az is, hogy ilyen picuri még és ekkora erő van benne :)
2013. febr. 7. 22:34
 1/5 anonim ***** válasza:
Én is gyakran érzem így. A lányom sosem csinált ilyet, úgyhogy elég furcsa érzés, és nem is a legkellemesebb. :)
2013. febr. 8. 00:18
 2/5 anonim ***** válasza:

Bizony, volt már többször is hogy befelé rúgkapált és a fenekemnél éreztem meg a hüvelyemnél. :) Nem egy kellemes érzés.

32hkm

2013. febr. 8. 07:43
 3/5 anonim ***** válasza:

Sokszor érzem én is mintha hátul akarna vmit kitolni :D :D :D nagyon kellemetlen az tuti de hát vhol ki kell adnia az erejét :D :)

36hkm

2013. febr. 8. 08:40
 4/5 anonim ***** válasza:
Igen, előfordul az ilyen! Nem olyan kicsi már az a baba! És még sok érdekes dolgot fogsz tapasztalni! A terhesség vége felé már kifejezetten fájdalmas tud lenni, ahogy fészkelődik! 6. babás kismama
2013. febr. 8. 08:44
 5/5 A kérdező kommentje:
Izgalmasan hangzik! :)) Főleg így, hogy még csak 18 hetes és már most miket tud csinálni, el sem tudom képzelni mi lesz késöbb! :D Kis csodám :)))
2013. febr. 8. 10:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!