Mit gondoltok van joga a dokinak számon kérni ezért? Vagy kicsit is besértődni? Jogos a beszólása?
36 hetes vagyok, ez lett volna nála az utolsó megjelenésem, és mivel előző héten ultra hangoztak, meg most héten is megnéztek a kórházba feleslegesnek tartottam hogy hozzá is menjek...eleve a terhesgondozás úgy is csak annyi hogy leméri a gyereket és kifizetek 9 ezer ft-ot(ezt a kórházba most meg előző héten is megtették...egy nap lett volna a 2 uh közt,így főleg minek mentem volna)---
a gyerek születése előtt meg van hova tenni a pénzt...
A kórházi uh után találkoztunk és mondja nekem hogy kimaradt egy terhes gondozás....Mondtam igen, mert lemondtam)....erre ő : miért? túl messze lakik ?
meg mondta hogy aki akar jönni terhesgondozásra az jön.....erre nem tud mit mondani.. ( nem mondom hogy igazi bunkó hangnemben, de csak hogy érezzem a törődést amolyan flegma stílusba )...
ctg-re már nem is ő kért időpontot hanem leküldött hogy kérjek magamnak :)
A vicc hogy múltkor bejelentette hogy mikor szülni fogok akkor szabin lesz, ha 2 napot túl hordom akkor esetleg be tud jönni már.....
Annyira mérges vagyok hogy ezért jártam hozzá ??? a végén bunkó és még szülni sem jön be....
Ti mit gondoltok erről?
Szóval szó szerint besértődött hogy nem mentem el....
Ez az egy terhes gondozás volt ami kimaradt nála amúgy....
Csak én érzem úgy hogy ez a hangnem és az egész nem korrekt tőle ?
Nagyon elkeseredtem, úgy érzem nagyon rosszul döntöttem mikor őt választottam dokinak....
Teljesen egyet értek az előttem szólóval.
Első terhességemnél nekem is volt dokim másokdinál már nem és most várom a harmadikat most sincs.
Illetve van mert ugyanahoz járok végig annyi külömbséggel hogy nem kértem fel.
Vicc hogy fizetni kell azért hogy egy picit kedvesek legyenek az emberrel.Főleg olyan családban ahol többedik baba jön.Hallottam olyat hogy 80 ezer ft csak a szülés.
Majd te is meglátod mennyire nem az orvos számít hogy melletted legyen hanem a szülésznő hisz ő csinál mindent.
A doki csak összevarr.
Nekem a mostani orvosom annyira kedves segítőkész és egy fillért sem adtam még neki.Nem is fogok 2 gyerek mellett.
Az a baba ígyis ugyis meg fog születni. Sok esetben végig fizetsz és meg sem jelenik a szülésnél.
És a te dokid ezek alapján csak a pénzre megy.
Én leváltanám azonnal.
De te döntésed.
Sok sikert neked.
29hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!