Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van okom besértődni a barátom beszólása miatt?
Figyelt kérdés
Tegnap beszélgettünk, pletykálgattunk az emberekről akiket ismerünk, feljött a szó egy ismerős csajról is (aki se nekem se neki nem barát csak ismerjük) és elkezdi: ,,Megdugnám kíváncsiságból ha te nem lennél!"
Oké, nem az esik rosszul hogy megdugná, hanem hogy ezt bejelentette nekem! Minek kellett elmondania? Rosszul esik... Amúgy közvetlenek vagyunk egymással meg minden, ismerjük egymást eléggé már, 3 éve vagyunk együtt. Van okom besértődni? Nem hisztizni akarok csak éreztetni vele hogy rosszul esett. 20/L
Atya ég nehogy már ilyenen megsértődj! 20 éves korban egy srác mindennel csinálná a világon! Nincs benne semmi rossz. Örülj h elmondta, legalább közvetlen. Én is mondok ilyeneket, és a barátnőm is elmondja ki lehetne esélyes nála, ha nem lennék!
2010. jan. 29. 09:42
2/20 anonim válasza:
Szegeny, ne csinalj ebbol nagy ugyet, mert ha te megbizol benne akkor inden ok.Lehet o sem ugy gondolta...csak kicsusszant, hidd el ha nem neked, akkor a haverjainak mondja el..sot...Ha zavar szolj neki, hogy nem vagy ra kivancsi es beszeljen ilzesmirol a haverjainak.Annak semmi ertelem, hogy te tepelodsz ezen...attol o meg mindig ferfi marad.Fo a tiszta beszed, mind a ket oldalon.
2010. jan. 29. 09:42
3/20 anonim válasza:
hát van, éreztesd nyugodtan. én sem örülnék neki ha beközölné...oké, h igy gondolja, mert velünk nőkkel is megesik h elfantáziálunk, de legalább ne már legyen ennyire érzéketlen. Szerintem fordított esetben,ők már kiakadnának,és lek..váznának.
2010. jan. 29. 09:43
4/20 A kérdező kommentje:
Nem 20 éves a barátom hanem 25.
2010. jan. 29. 09:45
5/20 anonim válasza:
Teljesen kapcsolat függő hogy meg kell-e sértődnöd. Én naponta mondtam ilyet a barátnőmnek és eszébe se jutott megsértődni. Nálunk ez teljesen természetes volt...
2010. jan. 29. 09:48
6/20 A kérdező kommentje:
De miért kell mondanotok ezt a barátnőnek??? Ezt nem értem!!!
2010. jan. 29. 09:51
7/20 anonim válasza:
mert érzéketlenek...szerintem mondd meg neki, h rosszul esett,és ha lehet akkor a jövőben nem kérsz ilyen jellegű információkat.
2010. jan. 29. 09:52
8/20 anonim válasza:
Szia!
Nálunk olyan volt, hogy néztünk egy filmet, és én meg mondtam, hgy a csajnak milyen vékony szája van, a párom meg erre: Miért, nekem nagyon tetszik. (mármint a csaj). és ez nekem nagyon rosszul esett! Tudom, hogy vannak mások is akik tetszenek neki, meg minden, csak hogy így kinyilvánítja, akkor inkább ne mondja el. Ha vmit nem tudok, az nem fáj alapon. Ennyi!
Máskor meg én mondtam anniyt egy pasira a Tvben- hogy jó segge van. :-D És ez neki esett rosszul. Szóval...:-D
9/20 anonim válasza:
Azé me jó
10/20 anonim válasza:
Nekem is nagyon rosszul esne,átérzem totál!Szerintem azzal lehet a legjobban visszavágni,ha rámondod egy a környezetetekben lévő srácra,h marha helyes,persze kinézetileg és stílusilag merőben térjenek el egymástól(Párod,és a másik pasi)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!