Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Van okom besértődni a barátom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van okom besértődni a barátom beszólása miatt?

Figyelt kérdés

Tegnap beszélgettünk, pletykálgattunk az emberekről akiket ismerünk, feljött a szó egy ismerős csajról is (aki se nekem se neki nem barát csak ismerjük) és elkezdi: ,,Megdugnám kíváncsiságból ha te nem lennél!"

Oké, nem az esik rosszul hogy megdugná, hanem hogy ezt bejelentette nekem! Minek kellett elmondania? Rosszul esik... Amúgy közvetlenek vagyunk egymással meg minden, ismerjük egymást eléggé már, 3 éve vagyunk együtt. Van okom besértődni? Nem hisztizni akarok csak éreztetni vele hogy rosszul esett. 20/L

2010. jan. 29. 09:38
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
49%
hát ekkora taplókkal,hogy tudsz együtt lenni,és mi van ha már meg is tolta a csajt?titokban?
2010. jan. 29. 10:02
 12/20 A kérdező kommentje:
Mit csináljak?
2010. jan. 29. 10:03
 13/20 anonim ***** válasza:

A hosszabbik 9.52-es vagyok:-D

Sztem mond el neki szépen, hogy legközelebb, ha lehet ne mondja ki az ilyesfajta gondolatait, nem vagy te a haverja, akikkel ilyeneket lehet megbeszélni. De azért nem ártana, ha bocsánatot kérne majd tőled.

2010. jan. 29. 10:08
 14/20 anonim ***** válasza:
49%
van okod besértődni. a barátod egy érzéketlen paraszt, aki nem tisztel téged. kérjen bocsánatot
2010. jan. 29. 10:33
 15/20 anonim ***** válasza:

ne sértődj be!!!!

add vissza

kipróbálnád egy haverját :))

és örülj, hogy ő besértődik :)

2010. jan. 29. 12:44
 16/20 anonim ***** válasza:
én megmondanám neki, h ilyet többet ne mondjon, mert repül. ha nem lennék szerelmes, akkor nem bantana a dolog, mert sz.rnam le, de ha szerelmes vok, akkor elég nehezen élek tul ilyen beszolasokat.
2010. jan. 29. 14:13
 17/20 anonim válasza:

Ilyen hülyeséget...

Ha szereted, egy ilyen fasság miatt nem kezdesz el pattogni... Ezt őszinteségnek hívják nem taplóságnak. Ha meg valaki annak veszi az...

Nem azt mondta, hogy már nem szeret és a másik csaj érdekli, hanem, hogy megcsinálná. Ne mondd nekem, hogy neked nincsennek a párodon kívül olyan faszik, akikkel szivesen lefeküdnél... Utálatos dolog az álszentség.

2010. jan. 29. 14:53
 18/20 anonim válasza:

14:13

Neked annyit, hogy ha "hű de szerelmes vagy" akkor egy ilyen idiota mondatért simán dobnád? Gratulálok, te sem voltál még akkor igazán szerelmes. :)

2010. jan. 29. 14:54
 19/20 anonim ***** válasza:
de igen, voltam. de nekem nem arról szól a szerelem, h mindenféle marhasagot szologasson be, meg velem ossza meg, h kit d.gna meg, meg kit nem. mar bocs
2010. jan. 29. 21:43
 20/20 anonim ***** válasza:
ha már nem fog ilyeneket mondani, nem fogod tudni mikre gondol és nem fogod így azt sem tudni, kell e ez neked
2010. febr. 1. 12:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!