Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van okom besértődni a barátom beszólása miatt?
Tegnap beszélgettünk, pletykálgattunk az emberekről akiket ismerünk, feljött a szó egy ismerős csajról is (aki se nekem se neki nem barát csak ismerjük) és elkezdi: ,,Megdugnám kíváncsiságból ha te nem lennél!"
Oké, nem az esik rosszul hogy megdugná, hanem hogy ezt bejelentette nekem! Minek kellett elmondania? Rosszul esik... Amúgy közvetlenek vagyunk egymással meg minden, ismerjük egymást eléggé már, 3 éve vagyunk együtt. Van okom besértődni? Nem hisztizni akarok csak éreztetni vele hogy rosszul esett. 20/L
A hosszabbik 9.52-es vagyok:-D
Sztem mond el neki szépen, hogy legközelebb, ha lehet ne mondja ki az ilyesfajta gondolatait, nem vagy te a haverja, akikkel ilyeneket lehet megbeszélni. De azért nem ártana, ha bocsánatot kérne majd tőled.
ne sértődj be!!!!
add vissza
kipróbálnád egy haverját :))
és örülj, hogy ő besértődik :)
Ilyen hülyeséget...
Ha szereted, egy ilyen fasság miatt nem kezdesz el pattogni... Ezt őszinteségnek hívják nem taplóságnak. Ha meg valaki annak veszi az...
Nem azt mondta, hogy már nem szeret és a másik csaj érdekli, hanem, hogy megcsinálná. Ne mondd nekem, hogy neked nincsennek a párodon kívül olyan faszik, akikkel szivesen lefeküdnél... Utálatos dolog az álszentség.
14:13
Neked annyit, hogy ha "hű de szerelmes vagy" akkor egy ilyen idiota mondatért simán dobnád? Gratulálok, te sem voltál még akkor igazán szerelmes. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!