Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Szerintetek baj, hogy most...

Fcsenike kérdése:

Szerintetek baj, hogy most kezdtem el 21 hetesen tornázni? Mennyire tartjátok amúgy fontosnak?

Figyelt kérdés
Rékát csinálom, de van jóga dvd-m is csak az hosszabb azért nem azt csináltam.

2013. júl. 10. 20:14
 1/4 anonim ***** válasza:

Én nem tornázok.

Elvileg a 14. héttől szoktak, de soha nem késő laza tornára:-)

Fontos e? Nm hinném, inkább csak a Te közérzeteden, fittségeden segít, és persze elvileg a szülésnél is:-)

Én rengeteget sétálok, bár nem torna, de azért valamitbcsinálok:-)

28+5hkm

2013. júl. 10. 20:23
 2/4 anonim ***** válasza:

En 20 hetesen kezdtem. Sokat segitett ugyanis elotte allandoan faradt voltam es semmihez sem volt kedvem. Miota tornazok (heti 3 alkalommal) sokkal tobb energiam van es a kozerzetem is sokkal jobb.

Szerintem csinald nyugodtan, DE ez nem az az idoszak amikor a hataraidat tesztelned kene. Csak addig csinald ameddig kenyelmes es jol esik. Ha elfaradsz vagy kenyelmetlen amit csinalsz akkor alj meg es pihenj. Fo az egeszseg. Semmit sem kell tulzasba vinni!

2013. júl. 10. 23:10
 3/4 anonim ***** válasza:
Én olyan 25 hetesem kezdtem el, és azóta sokkal jobban vagyok. Jobb a közérzetem, jól esik tornázni, jógázni, piláteszezni. Azóta az alakomon is látszik, hiába a nagy poci, a derekam, fenekem kisebb lett, és én is jobban érzem magam. Sosem késő :) 31 hetes km.
2013. júl. 11. 07:21
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat!! Most megnyugodtam, hogy még nem késő :))
2013. júl. 11. 11:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!