Akik hetente járnak vizsgálatra orvosukhoz kismamák, ti is minden héten borotválkoztok, amikor mentek, vagy nem tartjátok fontosnak?
Szia!
Én nem járok olyan vizsgálatra hetente amihez derékon aluli vetközést igényel.Én mindig borotválom ha megyek orvoshoz ha nem.Már csak a higénia miatt is.Igaz nagy hasal már nehzebb,de a tükör segít. Vissza térve a kérdésedre szerintem jobb ha borotválkozol.Jó baba várást! 35 hetes km
szerintem ez ilyenkor nem olyan fontos.én a 30. héttől 2 hetente jártam,de szinte 1* sem mentem ugy az egész várandosságom alatt hogy elötte nap borotváltam volna.ált 2-3 napos volt mindig.van aki egyeltalán nem borotválja.a doki nem az nézi.
38 hetes
Nem szoktam leborotválni, ha nőgyógyászhoz megyek. Majd elég lesz a szülés előtt. Sokan azt hiszik, könnyebb fertőzést összeszedni, ha nincs leborotválva alul, de valójában a borotválkozás közben keletkeznek sérülések, ami miatt nagyobb a fertőzésveszély.
Amúgy a nőgyógyászt nem érdekli, hogy milyen a fazonod, csak azt nem szeretik, ha szúrós, mert borostás.
Frissen borotválás után nagyobb a fertőzés veszélye.
Nem szőrtelenítek nőgyógyász elött.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!