Lelkileg hogyan készültök a szülésre?
Figyelt kérdés
Testileg, elméletileg tudom, mi hogyan zajlik majd, nagyon sokat láttam is, nincsenek meglepő részek. Tudatos vagyok. De lelkileg ti hogyan készültök, készültetek, hogy ne legyen akkora "sokk"? Első baba lesz :) 22hkm2013. júl. 10. 15:43
11/14 A kérdező kommentje:
Erre nem gondoltam eddig, hogy annyira fog fájni, hogy nem lesz erőm, időm másra gondolni közben. Azt hittem, hogy azért "agyalni" fogok minden félén, mint sajnos szoktam is mindig :) köszönöm, hogy elmesélted a tapasztalatod :) Gratulálok a babádhoz! :)
2013. júl. 10. 22:08
12/14 anonim válasza:
Nem, nem fogsz agyalni, elváltozott tudatállapot, tényleg csak a pillanat van akkor!
egy agyalós :)
13/14 anonim válasza:
1. vagyok. Köszönöm szépen a gratulációt Kérdező. Ma 13 hónapos a nagyfiam :-)
14/14 A kérdező kommentje:
Nekünk is fiú lesz :) 13 hónapos? Már tényleg nagy fiú :) :) Én még ott tartok, hogy a kis arcocskáját próbálom elképzelni, hihetetlen, hogy lesz egy fiam :) :)
Megváltozott tudatállapot :) ez jó szó lehet rá. Nagyon kíváncsi vagyok! :) Köszönöm, hogy írtatok :) :)
2013. júl. 11. 08:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!