Hogyan készültők a szűlésre? Vannak jó ötletek, tippek, praktikák? -33 hetes km-
Szia!
Én sem készülök rá, szerintem nem is lehet, hiszen nem lehet tudni előre, hogy hány óra lesz a vajúdás, hol folyik el a magzatvíz...stb. stb. Majd amikor már ott fekszek a szülőágyon, akkor biztos tudni fogom, hogy mit kell csinálni. Majd úgy is mindent elmond a doki, meg a szülésznő...szóval majd csak lesz valahogy.
Videókkal meg tuti nem sokkolom magam...
üdv: 38 hetes kismama
Szia
Nem lehet 100%-ossan felkészülni viszont egy praktikával szolgállhatok. Az elsőnél azt mondta egy ismerős vigyek magammal egy olyan tusfürdöt aminek az illata megnyugtat és ellazit én a Palmoliv aromaterápiás (lila) tusfürdőt vállasztottam és mai napig ha avval tusolok az jut az eszembe mikor először láttam a kishercsgem; a kislánynál az Ives Rocher Hammamelis-es tusfürdőt vállasztottam és az is ugyan azt váltja ki belőlem. Most még nem tudom melyikre esik a választás.
Örömteli babavárást.
31-Hetes km
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!