Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Korai terhesek, hogy érzitek...

Korai terhesek, hogy érzitek magatokat?

Figyelt kérdés
5 hetes kismama vagyok,és érdekelne,hogy ti pár hetes terhesek hogy érzitek magatokat,milyen panaszaitok vannak:) jó lenne beszélgetni más kismamákkal is:)
2013. júl. 7. 10:50
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Szia 1es vagyok,amúgy ma 10 :22-kor is én voltam. Peresze,ha megvannak a tünetek,akkor megvan a baba,de ha elmennek 1-1 napra,az sem gáz.

Én ma délelőtt hánytam is egyet,jó jel,még örültem is neki :D

Voltam dokinál,14,2 mm-es petezsákot láttunk,méhen belül,azt mondta,szép szabályos! jövő héten csütörtökön megyek megint,akkor már sokat kell fejlődnie az orvos szerint!

2013. júl. 8. 20:02
 12/16 A kérdező kommentje:
én pedig holnap délután megyek:) majd én is megírom mit mondott:) Gratulálok a picikédhez:)
2013. júl. 8. 20:43
 13/16 A kérdező kommentje:
voltam orvosnál:) 2 hét múlva kell vissza mennem GS:4mm
2013. júl. 9. 17:28
 14/16 anonim ***** válasza:

Volt neked benne szikhólyag?

Én őszintén megmondom kicsit aggódok,mert azt olvasom,hogy ha már 14 mm akkor kell,hogy legyen benne valami.

Amúgy én is gratulálok neked:) Remélem mindeketten hamarosan anyukák lehetünk!

2013. júl. 9. 19:05
 15/16 A kérdező kommentje:
nekem még csak 4mm,abban még nincs szikhólyag:) majd 2 hét múlva lesz:) és én már kismama vagyok,remélem te is az leszel:)
2013. júl. 10. 15:53
 16/16 anonim ***** válasza:
Szia! Mi a helyzet azóta? nekem már 11 mm a baba,hétfőn néztük,annyira örülök neki! a hányinhertől fel sem tudok kelni,egész naposak lettek 5 hét 2 naptól,azóta is ágyban vagyok ,nagyon durva!
2013. júl. 24. 20:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!